esq Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.180 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, Boya M1 mikrofonun indirimde olduğunu gördüm ve yayın açmak için kullanacağım kullanan var mı, önerir misiniz? Teşekkürler. Son düzenleme: 11 Temmuz 2024
Merhaba arkadaşlar, Boya M1 mikrofonun indirimde olduğunu gördüm ve yayın açmak için kullanacağım kullanan var mı, önerir misiniz? Teşekkürler.
MUHAMMEDDM38 Decapat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 294 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #2 esq dedi: Merhaba arkadaşlar, boya M1 kulaklığın indirimde olduğunu gördüm ve yayın açmak için kullanacağım kullanan var mı, önerir misiniz? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Orta veya amatör kullanım için iyi ama kulaklık yazmışsınız boya M1 mikrofondur.
esq dedi: Merhaba arkadaşlar, boya M1 kulaklığın indirimde olduğunu gördüm ve yayın açmak için kullanacağım kullanan var mı, önerir misiniz? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Orta veya amatör kullanım için iyi ama kulaklık yazmışsınız boya M1 mikrofondur.
esq Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.180 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #3 MUHAMMEDDM38 dedi: Orta veya amatör kullanım için iyi ama kulaklık yazmışsınız boya M1 mikrofondur. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim mikrofon diyecektim. Dalgınlıkla kulaklık demişim.
MUHAMMEDDM38 dedi: Orta veya amatör kullanım için iyi ama kulaklık yazmışsınız boya M1 mikrofondur. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim mikrofon diyecektim. Dalgınlıkla kulaklık demişim.
MUHAMMEDDM38 Decapat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 294 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #4 esq dedi: Özür dilerim mikrofon diyecektim. Dalgınlıkla kulaklık demişim. Genişletmek için tıkla... Sorun değil boya M1 almanı öneririm bende yayınlarımda kullanıyorum.
esq dedi: Özür dilerim mikrofon diyecektim. Dalgınlıkla kulaklık demişim. Genişletmek için tıkla... Sorun değil boya M1 almanı öneririm bende yayınlarımda kullanıyorum.
esq Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.180 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #5 MUHAMMEDDM38 dedi: Sorun değil boya M1 almanı öneririm bende yayınlarımda kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
MUHAMMEDDM38 dedi: Sorun değil boya M1 almanı öneririm bende yayınlarımda kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.