Latest Silver Megapat Katılım 4 Aralık 2015 Mesajlar 235 Makaleler 1 4 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar hobi işleri için bir boya tabancası alacağım, meme ölçüsü küçük olursa ne olur büyük olursa ne olur?
Arkadaşlar hobi işleri için bir boya tabancası alacağım, meme ölçüsü küçük olursa ne olur büyük olursa ne olur?
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 4 Ağustos 2023 #2 Küçük ve büyüğün kullanım amaçları farklı, buna da siz karar vereceksiniz. Ben amaçlarını yazayım siz karar verin. Küçük Meme Ölçüsü: Detaylı ve hassas işler için tercih edilir. İnce çizgiler, küçük alanlar veya detaylı desenlerde kullanışlıdır. Sıkıştırılmış hava tabancalarında genellikle daha küçük meme boyutları kullanılır. Büyük Meme Ölçüsü Geniş alanları hızlı bir şekilde boyamak için uygundur. Daha hızlı boya püskürtme sağlar ve büyük yüzeylerin boyanmasını kolaylaştırır. Daha büyük boyutlu nesneleri veya yüzeyleri boyamak için kullanılır.
Küçük ve büyüğün kullanım amaçları farklı, buna da siz karar vereceksiniz. Ben amaçlarını yazayım siz karar verin. Küçük Meme Ölçüsü: Detaylı ve hassas işler için tercih edilir. İnce çizgiler, küçük alanlar veya detaylı desenlerde kullanışlıdır. Sıkıştırılmış hava tabancalarında genellikle daha küçük meme boyutları kullanılır. Büyük Meme Ölçüsü Geniş alanları hızlı bir şekilde boyamak için uygundur. Daha hızlı boya püskürtme sağlar ve büyük yüzeylerin boyanmasını kolaylaştırır. Daha büyük boyutlu nesneleri veya yüzeyleri boyamak için kullanılır.
Latest Silver Megapat Katılım 4 Aralık 2015 Mesajlar 235 Makaleler 1 4 Ağustos 2023 #3 https://www.hepsiburada.com/ges-pro-ab-17g-ustten-depolu-profesyonel-hvlp-boya-tabancasi-pm-HBC00000CIR69 Bu tabancayı düşünüyorum. 2 mm alsam hobi işlerime yarar sanırım ama ev duvarı boyar mı acaba?
https://www.hepsiburada.com/ges-pro-ab-17g-ustten-depolu-profesyonel-hvlp-boya-tabancasi-pm-HBC00000CIR69 Bu tabancayı düşünüyorum. 2 mm alsam hobi işlerime yarar sanırım ama ev duvarı boyar mı acaba?