Boykot bileşen olmadan PC toplamak

Zaten, Firefox kullanıyorum farkındaysan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şu anda aldığınız her şey boykuta giriyor o zaman ben Çin firmalarını kolay bir şekilde boykot ediyorum Allah size kolaylık versin.

Kral piyasanın yaklaşık %50'si Çin ABD ve İsrail oluşturuyor genel olarak dolaylı olarak da ele alırsak 100'de 99 diyebiliriz neredeyse.

Hocam işletim sistemleride boykot zaten en basitinden her türlü site boykot

Kaçak kullanım? Hiç düşündün mü?

Hocam size de hayırlı geceler ama herhalde bilgisayarı veya telefonu da kaçak almadınız.

Hocam size de hayırlı geceler ama herhalde bilgisayarı veya telefonuda kaçak almadınız.

Hocam bu da emek hırsızlığına giriyor bir günahtan kaçarken diğerine sebep oluyorsunuz.

Boykot urunlerini liste disi birakarak maalesef bilgisayar toplamak imkansiz. Birini eleseniz oburu de boykot. Yapabileceginiz sey mesela ekran kartini zorunlu olarak boykot alip rami boykot olmayan bir marka tercih etmek olur anca.

Elindeki telefonu da sat sitelerdeki hesaplarini da sil boykot yapmak istiyorsan doğru şekilde
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…