Boyner ayakkabıyı iade almiyor

Emirhan5445

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
5 gun once Boyner'den ayakkabi aldim. Tas catlasin 1 2 sefer giymisimdir. Herhangi bir yerinde leke cizik yirtik vs yok ama ayakkabilar dar geldi ve degisim yapmaya faturalari ile vs gittigimde kullanilan urunlerde degisim yapilmiyor, yapacak bir şey yok deyip baslarindan savdilar. 30 gun iade degisim hakkim yok mu? 2500 TL bir ayakkabi simdi cope mi gitsin? Ne yapmaliyim?

Ben flodan almıştım, dar geldi ayağımı yara yaptı ve tüm boyası ayağıma çıktı. Önce anlamayız falan yaptılar sonra zorlayınca tamam fln dediler. Belki tüketici hakları hakem heyetine başvurabilirsiniz.

Ürünü mağazada deneyerek almışsınız + evde tekrar uzun süre (3 4 saat) deneyebilirdiniz. Kullandıysanız tabii ki iade almazlar, üründe sorun varsa üretim hatası vs kanunen hakkınız var ama keyfi iade şartını geçmişsiniz.

İnternet alışverişinde 15 günlük iade hakkın var.
Dükkandan alıp giydiysen tâbi almazlar.
Evet online alışverişte iade hakkınız var fakat belirtilen durum için (dışarıda giyilip yani kullanılan üründe) cayma hakkı yine geçersiz ve iade kabul etmeme hakları var.

Cayma hakkı ürünü göremediğinizden kaynaklanan dezavantajları ortadan kaldırmak için var ve görüp deneyerek iade edebilirsiniz. Kullanmak başkadır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı