Boyner Jean Paul Gaultier'Le Male Elixir sahte olabilir mi?

Ramzi

Kilopat
Boyner'den Jean Paul Gaultier'Le Male Elixir aldım. Elime bugün ulaştı ve ambalajını açmadan kutuyu incelerken alt tarafında arcon kozmetik tarafından ithal edilmiştir ibaresini gördüm.
Daha sonra arcon kozmetiği internetten araştırayım dedim ve onlarca sahtelikle ilgili onlarca şikayet gördüm.
1. sorum daha önce arcon kozmetik tarafından ithal edilen bir parfümü kullanan oldu mu? Olduysa sahtelikle ilgili şüphesi var mı?
2. sorum ise Boyner'den Le Male Elixir alan oldu mu? Olduysa kutusunun altına bakabilir mi, nereden ithal edilmiş? Bu parfümün tek bir tedarikçisi mi var onu öğrenmeye çalışıyorum. Yani tüm Türkiye'deki jean paul gautier parfümlerini sadece arcon kozmetik mi ithal edebiliyor?
Ben bu parfümü büyük ihtimalle iade edeceğim çünkü şüphelendim fakat tekrar aynı parfümü sipariş edersem yine arcon kozmetik tarafından ithal edilmiş bir ürün gelecekse sipariş etmenin bir anlamı yok.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Boyner'in sahte mal satacağını hiç zannetmiyorum hocam.
Ben de öyle düşünüyordum ama internette çok şikayet var. İthalatçı firmadan kaynaklanan bir sorun diye düşünüyorum, boyner sahte mal satayım demiyordur tabii ki fakat ithalatçısı sahte parfüm tedarik edemez mi?

Dior Jean Paul Gaultier Paco Rabanne falan hepsinin Türkiye ithalatcısı arcon kozmetiktir güvenebilirsin %100 orijinaldir bu arada yeni parfüm buram buram kokmaz 30 dakika içinde uçar 1 ay demlenmesi ve dinlenmesi lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler hocam. Yani öğrenmek istediğim jean paul gaultierin Türkiyede sadece 1 tane mi resmi ithalatçısı var. Bu firmalar Türkiye için sadece 1 firmayla mı anlaşma yapıyorlar bunu da merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…