Boyner'den alınan parfüm sahte midir?

mrtckr05

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bugün Boyner'den bir parfüm aldım. Eve gelince barkodunu bi' yazayım dedim. Gepir'in Türkçe sitesine girdim orada kayıt bulunamadı dedi ama İngilizce olan sitede cidden kutuda belirtilen yer İtalya çıktı. Sizce bu parfüm sahte midir?

Arkadaşlar, bugün Boyner'den bir parfüm aldım. Eve gelince barkodunu bi' yazayım dedim. Gepir'in Türkçe sitesine girdim orada kayıt bulunamadı dedi ama İngilizce olan sitede cidden kutuda belirtilen yer İtalya çıktı. Sizce bu parfüm sahte midir?

Sahte olma ihtimali yok ama parfümler kendi içlerinde değişkenlik gösteriyorlar.

Eau De Parfum (EDP) ile Eau De Toilette (EDT) parfüm arasındaki en önemli fark kokuların konsantrasyonlardır. EDT parfüm yaklaşık 4-6 saat süren %8-15 oranında koku esansına sahip olur. Buna karşın EDP parfüm ise koku esansı %30'a kadar çıkabiliyor. EDP parfümler 8-10 saat arasında kalıcılık gösteriyorlar.
EDP veya EDT ürünler sorguladığınız yerde kayıtlı olarak çıkmayabilir.
Genelde EDP parfümler asıl ürünlerdir.

Sahte olma ihtimali yok ama parfümler kendi içlerinde değişkenlik gösteriyorlar.

Eau de parfum (EDP) ile eau de toilette (edt) parfüm arasındaki en önemli fark kokuların konsantrasyonlardır. Edt parfüm yaklaşık 4-6 saat süren %8-15 oranında koku esansına sahip olur. Buna karşın EDP parfüm ise koku esansı %30'a kadar çıkabiliyor. EDP parfümler 8-10 saat arasında kalıcılık gösteriyorlar.
EDP veya edt ürünler sorguladığınız yerde kayıtlı olarak çıkmayabilir.
Genelde EDP parfümler asıl ürünlerdir.

Ürün edt. Dün kokusuna bakmak için çalışan ağabeyin sıktığı bileğimde 8 saat falan kaldı(yatana kadar kaldı). Ben kendi aldığım ürünü bileğime sıktım, 2 saattir duruyor. Bir de kalıcılıktan kastınız tam olarak nedir? Bileğimi burnuma yaklaştırdığımda kokunun gelmesi ve uzaktayken ara sıra gelmesi mi yoksa bayağı bir yayılması mı? Bu konuda cahilim o yüzden kalıcılığı tam anlamak için soruyorum.

Ürün edt. Dün kokusuna bakmak için çalışan ağabeyin sıktığı bileğimde 8 saat falan kaldı(yatana kadar kaldı). Ben kendi aldığım ürünü bileğime sıktım, 2 saattir duruyor. Bir de kalıcılıktan kastınız tam olarak nedir? Bileğimi burnuma yaklaştırdığımda kokunun gelmesi ve uzaktayken ara sıra gelmesi mi yoksa bayağı bir yayılması mı? Bu konuda cahilim o yüzden kalıcılığı tam anlamak için soruyorum.

Kalıcılık işte. Kokunun belli bir süre sonra kaybolması.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı