Arkadaşlar ben 15 yaşındayım ekim ayında 16'ya gireceğim ve boyum 1.61. en son 8. sınıfa girmeden önce 3-4cm uzadı o kadar hani herkesin boyu birden atar ve uzar ya öyle bir şey yaşamadım ben. Babam 1.80 ve annem 1.63 genel olarak akrabalarım uzun ama şöyle bir sorun var ki ben ergenliğe girdiğimden beri emilim bozukluğu sorunu yaşıyorum bağırsaklarım enfeksiyonlu ve uzun süredir ilaç kullanıyorum çünkü yediğim besinlerden hiçbir şekilde vitamin alamıyorum bu sebeple olmam gereken kilodanda daha zayıfım. Aslında böyle bir konu açmak istemezdim ama cidden burama kadar geldi kimse bana saygı duymuyor engelli bir bireymişim gibi davranıyorlar ve sürekli dalga geçiyorlar annem babam bile dalga geçiyor bazen. Kimse ile konuşmak istemiyorum bana verebileceğiniz herhangi bir tavsiye varsa yardım edebilirsiniz veya boyumun uzama ihtimali olup olmadığını söyleyebilirsiniz.
Daha 16'ya gireceksin. En az 3 sene daha gelişim gösterirsin. Bu vakitte mutlaka spor yap, kemiklerinin gelişimine dikkat et. Bu sayede 1.70'i görebilirsin. Çok da kafana takma, kariyerine odaklan. Para kazanan adamın boyuna kimse bakmaz.
Daha 16'ya gireceksin. En az 3 sene daha gelişim gösterirsin. Bu vakitte mutlaka spor yap, kemiklerinin gelişimine dikkat et. Bu sayede 1.70'i görebilirsin. Çok da kafana takma, kariyerine odaklan. Para kazanan adamın boyuna kimse bakmaz.