Boyum ileride en fazla kaç cm olur?

Fizik dersiniz nasıl hocam?

"12. sınıf olunca fizik dersim iyi olur mu sizce?" veya da "Boyum en fazla kaç cm olur?" gibi soruları cevaplamaya yetecek kadar kudret sahibi değiliz diye biliyorum.

@Renix yeterince zaman geçtiğinde kısalacaksın o yüzden geçici özelliklere bu kadar kafa yorma, şekilci olma. Sonuçta her topal satıcının bir kör alıcısı vardır.

Bu tür genetik ile alakalı konulara yasaklama getirilmeli. Allah mıyız biz nereden bilelim? Boş konudan başka bir şey değiller. Ego falan mı kasıyorsunuz boyunuzla anlamıyorum.

Selam uzun süredir kafama takılan bir sorum olacak, 14 yaşımdayım boyum 1.75 sizce ileride boyum en yüksek kaç cm olabilir? Tahminimce en fazla 1.90 civarı olabilir. Fikirleriniz önemli benim için. Teşekkürler.

2 metre olacak halin yok ya tabii ki en fazla 1.90 olacaksın

Selam uzun süredir kafama takılan bir sorum olacak, 14 yaşımdayım boyum 1.75 sizce ileride boyum en yüksek kaç cm olabilir? Tahminimce en fazla 1.90 civarı olabilir. Fikirleriniz önemli benim için. Teşekkürler.
Dostum bunu biz tahmin edemeyiz. Çünkü ben 14 yaşında 168 boyundaydım, şuan 17 yaşına giricem 171 boyundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…