Rehber Boyum Normal mi? Boyum Uzar mı? Ne Kadar Uzarım?

Bilemeyiz. Ayrıca aradaki 4 yıllık süreçte hiç uzamamış olman düşük bir ihtimal, büyük ihtimalle sen fark edemedin. Muhtemelen ergenliğe geç gireceksin. Ben de 16 yaşında senin boyuna yakındım o 1 yıl içerisinde 9cm uzadım, ondan sonra da uzamaya devam ettim. Benim ergenlik yaşım 17ydi, belli olması için 1-2 ay uzattığım bıyıklarım 2-3 günde çıkmaya başlamıştı.

@holywitcherofrivia Hocam merhabalar ben 17 yaşındayım Ağustos ayında 18 e gireceğim ve maalesef plaklarim kapanmış boyum 172 anne boyu 163 baba boyu 180 yaklaşık 178-179 civarı bi boy istiyorum ve bunun için erken yatsam guzel bi sekilde beslensem ve yaklaşık 90 kilo civariyim bu kiloyu versem evimde barfiks demiri var hergun ona asılıp omurgayı açsam bacak boyum uzun ama govde kısa gövdeyi uzatsam1-2 sene icerisinde uzayabilir miyim ?( Bu arada kapandıktan sonra boyum uzadı 169 dan 172 oldum)

Son düzenleme:

Hocam cevap verilmemiş ama yapın bence denemekten zarar gelmez benim de geçen seneden bu yana 2-3cm boyum uzadı daha plaklara bakma imkanım olmadı ama baktıracağım uyku düzeni ve birkaç mineral ve vitamin almıştım ek olarak belki onların da faydası dokunmuştur

Hocam plaklara bakmak için hangi bölüme randevu almamız lazım?

Endokrinoloji hocam ve deniyecem sağolun

Kardeşim merak ettim, boyun kaç oldu?

Dostum hiç doktora gitmedim, önceki mesajlara şimdi baktım hayallerimi de yazmışım hiç biri de olmadı Şu an 1.78-1.80 civarı bayadır ölçmüyorum.
Lise sondan sonra nasıl 6 cm uzayabildin ya, maşallah. Genelde boy uzaması durur. Şu anki boyundan memnunsundur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…