Boyum normal mi?

ero.1605

Centipat
Daha fazla  
Selam millet. 14 yaşındayım, boyum 180cm. Merak ettiğim konu şu; boyum gayet normal mi, ileride boyum ne kadar olur? İki metreyi aşarsın diyenler var, sizce durum ne olur? Kilo 58.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neyinize yetmiyor bu boy. Gayet yeterli bence, bu tarz konular çok açıldığı için bana göre sadece ego tatmin ediliyormuş gibi geliyor. İleride ne olacağınızı kesin bir şey söylememiz mümkün değil 1.80'de kalabilirsin 2Metreyi de geçebilirsin.

Selam millet. 14 yaşındayım, boyum 180cm. Merak ettiğim konu şu; boyum gayet normal mi, ileride boyum ne kadar olur? İki metreyi aşarsın diyenler var, sizce durum ne olur? Kilo 58.

2 metre olur musun onu bilemiyorum ama bende 184'üm ve kilom 68, yaşımda 14. bence çok zayıfsınız boyunuza göre.

Boyunuz aşırı kısa yanımda dursanız varya göremezsiniz beni o derece kısa biraz domuz sütü içiniz.

Önerin için teşekkürler, domuz sütünü nereden temin edebilirim? İnsanların açtığı konularla dalga geçmeyi bırakın, biraz domuz sütü tüketin, belki beyine yararı dokunur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı