Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #11 tahamert123 dedi: Evet stres sebep olabilir stresli olmamaya çalışın. Stres erken yaşlanmaya vb. birçok şey sebep olur. Genişletmek için tıkla... İBEX_0709 dedi: Hocam ben kemik erimesi vs. Dicem ama yani ne ne bileyim 14 yaşında kemik erimesi olurmu bilmem. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Cevaplarınız için teşekkürler.
tahamert123 dedi: Evet stres sebep olabilir stresli olmamaya çalışın. Stres erken yaşlanmaya vb. birçok şey sebep olur. Genişletmek için tıkla... İBEX_0709 dedi: Hocam ben kemik erimesi vs. Dicem ama yani ne ne bileyim 14 yaşında kemik erimesi olurmu bilmem. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Cevaplarınız için teşekkürler.
tahamert123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tahiti Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #12 Ruter dedi: Cevaplarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederiz siz ne olur olmaz doktora görünün.
Ruter dedi: Cevaplarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederiz siz ne olur olmaz doktora görünün.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #13 İBEX_0709 dedi: Hocam ben kemik erimesi vs. Dicem ama yani ne ne bileyim 14 yaşında kemik erimesi olurmu bilmem. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam olabilir mi bilmiyorum ama 20'li yaşlarda kemik erimesi yaşayanı gördüm. Ruter dedi: Cevaplarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ne demek efendim.
İBEX_0709 dedi: Hocam ben kemik erimesi vs. Dicem ama yani ne ne bileyim 14 yaşında kemik erimesi olurmu bilmem. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam olabilir mi bilmiyorum ama 20'li yaşlarda kemik erimesi yaşayanı gördüm. Ruter dedi: Cevaplarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ne demek efendim.
İBEX_0709 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 1.081 Çözümler 2 Yer Konya, Selçuklu 25 Mart 2021 #14 Bakkal amca dedi: Hocam olabilir mi bilmiyorum ama 20'li yaşlarda kemik erimesi yaşayanı gördüm. Ne demek efendim. Genişletmek için tıkla... Evet hocam benim akrabağam'da 28 yaşında yaşadı. Ruter dedi: Cevaplarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bişey değil hocam görevimiz.
Bakkal amca dedi: Hocam olabilir mi bilmiyorum ama 20'li yaşlarda kemik erimesi yaşayanı gördüm. Ne demek efendim. Genişletmek için tıkla... Evet hocam benim akrabağam'da 28 yaşında yaşadı. Ruter dedi: Cevaplarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bişey değil hocam görevimiz.