Boyun uzaması için ne yapılır?

MertYb

Hectopat
Boyum çok kısa. 15 yaşında ve 1.68 boyundayım. Boyum yüzünden yemek yiyemiyorum. Yersem kilo boy kısalığından direkt kilo alıyorum. Vücudum ağrı çekiyor. Artık yaşıtlarıma bakmak için kafamı kaldırmakta bıktım. Vücudumda iyi oranda kas kütlesi var. Olmasa zorbalık bile yerim. Artık boyumun uzayıp kas çalışmayı bırakmak istiyorum. Doğru öneriler verin genetigim kötü. Bunu açmak zorundayım. Aci çekiyorum artık.

Boyum çok kısa. 15 yaşında ve 1.68 boyundayım. Boyum yüzünden yemek yiyemiyorum. Yersem kilo boy kısalığından direkt kilo alıyorum. Vücudum ağrı çekiyor. Artık yaşıtlarıma bakmak için kafamı kaldırmakta bıktım. Vücudumda iyi oranda kas kütlesi var. Olmasa zorbalık bile yerim. Artık boyumun uzayıp kas çalışmayı bırakmak istiyorum. Doğru öneriler verin genetigim kötü. Bunu açmak zorundayım. Aci çekiyorum artık.
Çok fazla yerseniz kilonuz boya çevirebilir. Boy genetik olarak kendisi de uzayabilir. Ergenlik dönemlerinde boy uzar. Vücut esnetme, sağlıklı beslenme vb. En önemli olarak barfiks çekmeniz de boyunuzu uzatabilir.

Boy uzamaları doğru beslenme ve genetik olarak işler sporcu olduğundan dolayı büyük ihtimal süt ve süt ürünlerinden kaçınıyosundur diye düşünüyorum çünkü kemikleri vs sertleştirir fakat boy uzamasında en etkili yöntemlerden biri bol süt tüketmektir benim yaşım 18 boyum 193 çocukluğumdan bu zamana kadar çok fazla süt tüketirim iş yapar zıplama antrenmanları yapabilirsin ama genetikle alakalı bir durumsa pek bir şey diyemem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı