Bozuk çıkan PNY XLR-8 RAM ile ne yapılmalı?

yavuzcetinfanı

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. PNY XLR-8 3200MHz RAM elime ulaşalı 1 hafta olmadı. Oyunlardan durduk yere atmaya başladı ve Memtest86 sayesinde RAM'in birçok testte hata verdiğini gördüm. Bu RAM'i 400 TL'ye almıştım ve şu an piyasada 480 TL'den aşağı değil sanırsam. İade etsem tekrar almaya çalıştığımda fazla para vereceğim. Dolayısıyla ne yapmalyım? Değişim yapılabilir mi hiç para vermeden? Ürünü Hepsiburada'dan Yenidenbilisim satıcısından satın almıştım.

Değişim yapmaları gerekir eğer mesafeli satış sözleşmesinde aykırı bir şey yazmıyorsa.
Değişimi nasıl yapacağım? Hepsiburada da sadece iade seçeneği var. Bu PNY ramin teknik servisiyle kim ilgileniyor onu bile anlamadım.

Benim bildiğim kadarıyla hepsiburada adres belirten dahilinde kapıya gelip ürünü alıyorlar.

14 gün içerisinde değişim yaparlar diye hatırlıyorum.

Aynı ürünü Hepsiburada'dan aldım benim de bozuk çıktı. Değişim istedim kabul etmediler, onarıp gönderdiler şu an sıfırıyla değiştirmeye çalışıyorum.

Aynı ürünü Hepsiburada'dan aldım benim de bozuk çıktı. Değişim istedim kabul etmediler, onarıp gönderdiler şu an sıfırıyla değiştirmeye çalışıyorum.
nasıl onarıma gönderdiniz? Yani nereye yazdınız hocam? Şimdi iade edip bir daha alırım ama 80-90 TL masraf olacak. En azından onarırlarsa belki sorunsuz çalışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…