Ö ömerbabapro38 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #11 Bayram Reis dedi: Ayarlar>Windows Update>Tümünü güncelleştir. Genişletmek için tıkla... Güncellemeleri denetledim güncelsiniz diyor. Bayram Reis dedi: Ayarlar>Windows Update>Tümünü güncelleştir. Genişletmek için tıkla... Hepsini yaptım hocam güncelsiniz diyor
Bayram Reis dedi: Ayarlar>Windows Update>Tümünü güncelleştir. Genişletmek için tıkla... Güncellemeleri denetledim güncelsiniz diyor. Bayram Reis dedi: Ayarlar>Windows Update>Tümünü güncelleştir. Genişletmek için tıkla... Hepsini yaptım hocam güncelsiniz diyor
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.696 Makaleler 27 Çözümler 178 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 19 Ocak 2024 #12 ömerbabapro38 dedi: Güncellemeleri denetledim güncelsiniz diyor. Hepsini yaptım hocam güncelsiniz diyor Genişletmek için tıkla... H610M H DDR4 (rev. 1.0) Support | Motherboard - GIGABYTE Global bu sitedeki driverları indirip kurun/güncelleyin.
ömerbabapro38 dedi: Güncellemeleri denetledim güncelsiniz diyor. Hepsini yaptım hocam güncelsiniz diyor Genişletmek için tıkla... H610M H DDR4 (rev. 1.0) Support | Motherboard - GIGABYTE Global bu sitedeki driverları indirip kurun/güncelleyin.
Ö ömerbabapro38 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #13 Bayram Reis dedi: H610M H DDR4 (rev. 1.0) Support | Motherboard - GIGABYTE Global bu sitedeki driverları indirip kurun/güncelleyin. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam Bayram Reis dedi: H610M H DDR4 (rev. 1.0) Support | Motherboard - GIGABYTE Global bu sitedeki driverları indirip kurun/güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Hepsinimi hocam 3 adet görünüyor
Bayram Reis dedi: H610M H DDR4 (rev. 1.0) Support | Motherboard - GIGABYTE Global bu sitedeki driverları indirip kurun/güncelleyin. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam Bayram Reis dedi: H610M H DDR4 (rev. 1.0) Support | Motherboard - GIGABYTE Global bu sitedeki driverları indirip kurun/güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Hepsinimi hocam 3 adet görünüyor
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.696 Makaleler 27 Çözümler 178 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 19 Ocak 2024 #14 ömerbabapro38 dedi: tamamdır hocam Hepsinimi hocam 3 adet görünüyor Genişletmek için tıkla... En güncel versionu yani en yukarıdaki.
ömerbabapro38 dedi: tamamdır hocam Hepsinimi hocam 3 adet görünüyor Genişletmek için tıkla... En güncel versionu yani en yukarıdaki.
Ö ömerbabapro38 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #15 Bayram Reis dedi: En güncel versionu yani en yukarıdaki. Genişletmek için tıkla... Yüklenirken müzik dinliyordum ses gitti geldi normal her halde ömerbabapro38 dedi: Yüklenirken müzik dinliyordum ses gitti geldi normal her halde Genişletmek için tıkla... Yeniden mi başlatayım hocam sistemi şimdi yüklendi.
Bayram Reis dedi: En güncel versionu yani en yukarıdaki. Genişletmek için tıkla... Yüklenirken müzik dinliyordum ses gitti geldi normal her halde ömerbabapro38 dedi: Yüklenirken müzik dinliyordum ses gitti geldi normal her halde Genişletmek için tıkla... Yeniden mi başlatayım hocam sistemi şimdi yüklendi.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.696 Makaleler 27 Çözümler 178 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 19 Ocak 2024 #16 ömerbabapro38 dedi: Yüklenirken müzik dinliyordum ses gitti geldi normal her halde Yeniden mi başlatayım hocam sistemi şimdi yüklendi. Genişletmek için tıkla... Evet normal yeniden başlatın.
ömerbabapro38 dedi: Yüklenirken müzik dinliyordum ses gitti geldi normal her halde Yeniden mi başlatayım hocam sistemi şimdi yüklendi. Genişletmek için tıkla... Evet normal yeniden başlatın.
Ö ömerbabapro38 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #17 Bayram Reis dedi: Evet normal yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Hocam işiniz gücünüz rast gelsin Allah yolunuzu açık etsin, mikrofonum artık daha net ses veriyor karşı tarafa Bayram Reis dedi: Evet normal yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... hocam sanırım tekrar sorun var zaten kasada takıkmış anakarta takınca hiç ses vermedi mikrofon ):
Bayram Reis dedi: Evet normal yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Hocam işiniz gücünüz rast gelsin Allah yolunuzu açık etsin, mikrofonum artık daha net ses veriyor karşı tarafa Bayram Reis dedi: Evet normal yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... hocam sanırım tekrar sorun var zaten kasada takıkmış anakarta takınca hiç ses vermedi mikrofon ):
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.696 Makaleler 27 Çözümler 178 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 19 Ocak 2024 #18 ömerbabapro38 dedi: Hocam işiniz gücünüz rast gelsin Allah yolunuzu açık etsin, mikrofonum artık daha net ses veriyor karşı tarafa hocam sanırım tekrar sorun var zaten kasada takıkmış anakarta takınca hiç ses vermedi mikrofon ): Genişletmek için tıkla... Anlamadım. Diğerine kurun ozaman Driver'ı
ömerbabapro38 dedi: Hocam işiniz gücünüz rast gelsin Allah yolunuzu açık etsin, mikrofonum artık daha net ses veriyor karşı tarafa hocam sanırım tekrar sorun var zaten kasada takıkmış anakarta takınca hiç ses vermedi mikrofon ): Genişletmek için tıkla... Anlamadım. Diğerine kurun ozaman Driver'ı
Ö ömerbabapro38 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #19 Bayram Reis dedi: Anlamadım. Diğerine kurun o zaman Driver'ı. Genişletmek için tıkla... Hocam driveri kurduktan sonra karşıya sesim artık anakarttan hiç gitmiyor kasanın üstü çalışıyor.
Bayram Reis dedi: Anlamadım. Diğerine kurun o zaman Driver'ı. Genişletmek için tıkla... Hocam driveri kurduktan sonra karşıya sesim artık anakarttan hiç gitmiyor kasanın üstü çalışıyor.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.696 Makaleler 27 Çözümler 178 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 19 Ocak 2024 #20 ömerbabapro38 dedi: Hocam driveri kurduktan sonra karşıya sesim artık anakarttan hiç gitmiyor kasanın üstü çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Varsa başka kulaklıktan deneyin hocam Jack girişleri doğruysa ve eğer ses kartınızda sorun yoksa çalışmalı.
ömerbabapro38 dedi: Hocam driveri kurduktan sonra karşıya sesim artık anakarttan hiç gitmiyor kasanın üstü çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Varsa başka kulaklıktan deneyin hocam Jack girişleri doğruysa ve eğer ses kartınızda sorun yoksa çalışmalı.