p0etika1 Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 468 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #1 Bozuk olup onarılmış bir videom var fakat video çok hızlı. Bunu yavaşlatıp akıcı bir hale getirebilecek birisi var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bozuk olup onarılmış bir videom var fakat video çok hızlı. Bunu yavaşlatıp akıcı bir hale getirebilecek birisi var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.424 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Youpıtır Heçkır 18 Haziran 2025 #2 p0etika1 dedi: Bozuk olup onarılmış bir videom var fakat video çok hızlı. Bunu yavaşlatıp akıcı bir hale getirebilecek birisi var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şansımı deneyebilirim ancak indirme yeri yok sanırsam
p0etika1 dedi: Bozuk olup onarılmış bir videom var fakat video çok hızlı. Bunu yavaşlatıp akıcı bir hale getirebilecek birisi var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şansımı deneyebilirim ancak indirme yeri yok sanırsam
p0etika1 Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 468 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #3 LiXR dedi: Şansımı deneyebilirim ancak indirme yeri yok sanırsam Genişletmek için tıkla... Google Drive linki oluşturup koyacağım. LiXR dedi: Şansımı deneyebilirim ancak indirme yeri yok sanırsam Genişletmek için tıkla... MedalTVValorant20250618021830_repaired.mp4 drive.google.com Son düzenleme: 18 Haziran 2025
LiXR dedi: Şansımı deneyebilirim ancak indirme yeri yok sanırsam Genişletmek için tıkla... Google Drive linki oluşturup koyacağım. LiXR dedi: Şansımı deneyebilirim ancak indirme yeri yok sanırsam Genişletmek için tıkla... MedalTVValorant20250618021830_repaired.mp4 drive.google.com
dreads07 Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 289 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #4 Hocam boşuna denemeyin o video düzelmez, siz bozuk videoyu düzeltmeye çalışın.
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.424 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Youpıtır Heçkır 18 Haziran 2025 #5 @p0etika1 imkanı yok hocam süreyi yakaladım ancak donmalar diyeyim çok yapamadım yani.
p0etika1 Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 468 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #6 LiXR dedi: @p0etika1 imkanı yok hocam süreyi yakaladım ancak donmalar diyeyim çok yapamadım yani. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam yine de.
LiXR dedi: @p0etika1 imkanı yok hocam süreyi yakaladım ancak donmalar diyeyim çok yapamadım yani. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam yine de.
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.424 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Youpıtır Heçkır 18 Haziran 2025 #7 p0etika1 dedi: Teşekkürler hocam yine de. Genişletmek için tıkla... Rica ederim yine de denedik şansımızı
p0etika1 dedi: Teşekkürler hocam yine de. Genişletmek için tıkla... Rica ederim yine de denedik şansımızı