hsus Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #1 Merhaba benim bozuk RX550 var bunu ne yapabilirim? Galiba çip hatası.
chocletemofyyxx Hectopat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 1.150 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Cihaz adı Windowslover İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1135G7 @ 2.40GHz 2.42 GHz Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,70 GB) VRAM:128MB Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci Cinsiyet Kadın 29 Temmuz 2025 #11 Değişik gelebilir ama ben olsam odama dekoratif bir ürün olarak koyardım yanına bir tane de figur. Para istiyorsanız satabilirsiniz parçacıya. Artı 0 Eksi
Değişik gelebilir ama ben olsam odama dekoratif bir ürün olarak koyardım yanına bir tane de figur. Para istiyorsanız satabilirsiniz parçacıya.
xyxyba Decipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 791 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #12 hsus dedi: Normal ekrana gelince bem beyaz ve çizgili oluyor normal açılırken ise açılış ekranında çizgi çizgi ve renk farklılıkları oluyor. Genişletmek için tıkla... Tarif ettiğin belirtiler çip arızasına işaret ediyor dediğin gibi çip arızası. Fırınlama çözümünü dene %50 şansın var gibi bir şey olmazsa dekor olarak kullan olursa yapabileceğin bir sürü seçenek olur. Şunu unutma fırınlama çözümü riskli bir olay denerken ekran kartındaki llastik parçaları, Sticker'ları, vidalar ve kauçuk parçaları çıkarmayı unutma. PCI-e slot kısmını ve kondansatörleri alüminyum folyo ile sar. Artı 0 Eksi
hsus dedi: Normal ekrana gelince bem beyaz ve çizgili oluyor normal açılırken ise açılış ekranında çizgi çizgi ve renk farklılıkları oluyor. Genişletmek için tıkla... Tarif ettiğin belirtiler çip arızasına işaret ediyor dediğin gibi çip arızası. Fırınlama çözümünü dene %50 şansın var gibi bir şey olmazsa dekor olarak kullan olursa yapabileceğin bir sürü seçenek olur. Şunu unutma fırınlama çözümü riskli bir olay denerken ekran kartındaki llastik parçaları, Sticker'ları, vidalar ve kauçuk parçaları çıkarmayı unutma. PCI-e slot kısmını ve kondansatörleri alüminyum folyo ile sar.