Bozuk ekran kartı yerine yenisini alamamak

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Üst üste gelen kötü şeylerin yanına bir de ekran kartım eklendi. Şu an bataklığa düşmüş gibi hissediyorum kendimi. Ne yapacağımı bilemiyorum. Ekran kartım bozuldu ve garantisi bitmişti. Yenisini almaya kalksam alamam şu anda. Ne yapmamı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını tamirciye götür. Bir ihtimal tamir edebilir. Aklıma başka bir şey gelmiyor.

Modeli neydi kartın? Ucuz bir şeyle idare edebilirsiniz, attan inip eşşeğe binmek gibi olur ama olmamasından iyidir.
Çok pahalı ve iyi bir ekran kartı değildi ya. Modeli R7 370. Bana fazlasıysla yetiyordu. Yenisini almayı düşünüyorum fakat şuanda durumum yok ve ekran kartı fiyatlarının çok pahalı olduğunu gördüm.
Ekran kartını tamirciye götür. Bir ihtimal tamir edebilir. Aklıma başka bir şey gelmiyor.
Öyle yapacağım da tamirci bulmam gerek bakkal amcalara vermek istemem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemcinin dahilisi bana şuanlık yetiyor. Ekran kartını alalı 3 sene olmuştu bence çok fazla değil 3 sene. Bu arada arkadaşlar Sapphire marka ekran kartları ne kadar iyi olsa da servisi çok kötü. Bu bozulma olayından 1 sene önce kendilerine ekran kartımı başka bir nedenden gönderip sonuç alamamıştım.

İşlemcinin modeli nedir?
İşlemcim i5 6500. Şuan dahili grafik birimini kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…