Üst üste gelen kötü şeylerin yanına bir de ekran kartım eklendi. Şu an bataklığa düşmüş gibi hissediyorum kendimi. Ne yapacağımı bilemiyorum. Ekran kartım bozuldu ve garantisi bitmişti. Yenisini almaya kalksam alamam şu anda. Ne yapmamı önerirsiniz?
Çok pahalı ve iyi bir ekran kartı değildi ya. Modeli R7 370. Bana fazlasıysla yetiyordu. Yenisini almayı düşünüyorum fakat şuanda durumum yok ve ekran kartı fiyatlarının çok pahalı olduğunu gördüm.
Dünyanın sonu değil ya. Her şeyin bir ömrü olduğu gibi ekran kartının da bir ömrü var. Yeni kart alana kadar işlemcinin dahili grafik birimi varsa onu kullanacak yoksa ikinci el idareten 100 TL'ye kart alacaksın.
Dünyanın sonu değil ya. Her şeyin bir ömrü olduğu gibi ekran kartının da bir ömrü var. Yeni kart alana kadar işlemcinin dahili grafik birimi varsa onu kullanacak yoksa ikinci el idareten 100 TL'ye kart alacaksın.
İşlemcinin dahilisi bana şuanlık yetiyor. Ekran kartını alalı 3 sene olmuştu bence çok fazla değil 3 sene. Bu arada arkadaşlar Sapphire marka ekran kartları ne kadar iyi olsa da servisi çok kötü. Bu bozulma olayından 1 sene önce kendilerine ekran kartımı başka bir nedenden gönderip sonuç alamamıştım.