Bozuk flash bellek nasıl yaptırılır?

melihctnkay

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 64 GB'lik içinde yaklaşık 10.000 fotoğraf ve videosu olan bir flashı var ve açılmıyor. Tanıdık bir ustaya verdik ancak açtı bir şeyler yaptı sonunda olmadı yapamadım dedi. Anadolu yakasında yaşıyorum. Nereye götürebilirim ya da kendim bir şey yapabilir miyim acaba? Çok önemli benim için. 😊

Merhaba 64 GB'lik içinde yaklaşık 10.000 fotoğraf ve videosu olan bir flashı var ve açılmıyor. Tanıdık bir ustaya verdik ancak açtı bir şeyler yaptı sonunda olmadı yapamadım dedi. Anadolu yakasında yaşıyorum. Nereye götürebilirim ya da kendim bir şey yapabilir miyim acaba? Çok önemli benim için. 😊

Bozuk derken kırıldımı yoksa bilgisayar görmüyor mu?

Flash diskte bu olaylar o kadar kolay değil. Profesyonel bir yere götürebilirsiniz, sırf bu tür veri kurtarmaları ile uzmanlaşan, ama acayip pahalılar. Flash diskte anı saklanmaz zaten.

Bozuk derken kırıldımı yoksa bilgisayar görmüyor mu?
Bilgisayar görmüyor, hiç ses bile yok.Kırılmadı.

Flash diskte bu olaylar o kadar kolay değil. Profesyonel bir yere götürebilirsiniz, sırf bu tür veri kurtarmaları ile uzmanlaşan, ama acayip pahalılar. Flash diskte anı saklanmaz zaten.
Pahalı derken ne kadar hocam 4 rakama çıkıyor mu? 😂😂

Pahalı derken ne kadar hocam 4 rakama çıkıyor mu? 😂😂
Bunlardan bahsediyorum.

Çıkabilir.

Bi aralar İnternet kafeye çok gidip oyun atıyorduk tak çıkar tak çıkar ondanda bozulmuş olabilir.
Anılarınızın olduğu flash diskle internet kafede mi takılıyordunuz? Hani cesaret mi yoksa başka bir şey mi diye sorarsınız ya, tam o durumlardan biri.

Bunlardan bahsediyorum.

Çıkabilir.

Anılarınızın olduğu flash diskle internet kafede mi takılıyordunuz? Hani cesaret mi yoksa başka bir şey mi diye sorarsınız ya, tam o durumlardan biri.
İşte çocuk kafası hocam ya ne akılla gidiyorsak🤦‍♂️

Bunlardan bahsediyorum.

Çıkabilir.

Ben Bi burayla konuşayım hocam sağolun yardımınız için. İyi bayramlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı