Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.592 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar Glorious Model O var elimde ve tekerlek kısmı çalışmıyor ve disconnet olup duruyor. Nasıl çözebilirim bu sorunları? Tamirci yapar mı Ankara'da yaşıyorum.
Arkadaşlar Glorious Model O var elimde ve tekerlek kısmı çalışmıyor ve disconnet olup duruyor. Nasıl çözebilirim bu sorunları? Tamirci yapar mı Ankara'da yaşıyorum.
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.235 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #2 Ürünün garantisi yok mu?
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.592 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #3 ALUU dedi: Ürünün garantisi yok mu? Genişletmek için tıkla... Hocam bitti maalesef. ALUU dedi: Ürünün garantisi yok mu? Genişletmek için tıkla... Peki ne yapabilirim? Aslında kablo atarsanız kendim değiştirebilirim içini açıp.
ALUU dedi: Ürünün garantisi yok mu? Genişletmek için tıkla... Hocam bitti maalesef. ALUU dedi: Ürünün garantisi yok mu? Genişletmek için tıkla... Peki ne yapabilirim? Aslında kablo atarsanız kendim değiştirebilirim içini açıp.