Bozuk hard disk image alma

Mehmet Âkif Ak

Kilopat
SSD veya HDD modeli
SAMSUNG SSD 980 PRO - TOSHIBA 750gb 2.5 inch sata
Anakart
MSI MEG X570 ACE
Hard diskim bozuldu, hata neden kaynaklı bilmiyorum bakamadım da. Böyle görünüyor. Kurtarma yapılmadan önce image alınması gerekir deniliyor, bunun için bildiğiniz uygulama var mıdır? Ayrıca kurtarma programı önerilerinize de açığım. 20 yıllık aile fotoğraflarım var, eşim düğün fotoğraflarımız nerede demeden kurtarmam gerekiyor.

1721282963911.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hard diskim bozuldu, hata neden kaynaklı bilmiyorum bakamadım da. Böyle görünüyor. Kurtarma yapılmadan önce image alınması gerekir deniliyor, bunun için bildiğiniz uygulama var mıdır? Ayrıca kurtarma programı önerilerinize de açığım. 20 yıllık aile fotoğraflarım var, eşim düğün fotoğraflarımız nerede demeden kurtarmam gerekiyor.

Eki Görüntüle 2256232

Hocam önce bir kablolara bakmakta fayda var, benzerini yaşamıştım kabloları tak çıkar yapın veya kabloları değiştirin çünkü kablolar bozulmuş da olabilir. Kabloları değiştirdikten ya da tak çıkar yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp deneyin. Eğer olmadıysa EaseUS veya Recuva programlarını deneyebilirsiniz ama eğer disk ciddi hasar görmüşse kurtarılan dosyalar da bozulmuş olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı