Bozuk hard diskten veri nasıl kurtarılır?

Besqy06

Yoctopat
Daha fazla  
Hocam benim HDD bozulmuş. Babam da 2. el hard disk almış. Şimdi sorun şu: Bu bizim diğer bozulan hard diskte bayağı fotoğraf falan vardı, bunları nasıl kurtarabilirim? Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim.

Hocam benim HDD bozulmuş. Babam da 2. el hard disk almış. Şimdi sorun şu: Bu bizim diğer bozulan hard diskte bayağı fotoğraf falan vardı, bunları nasıl kurtarabilirim? Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim.
Nasıl bir bozukluk bu? Elektrik mi almıyor, disk mi dönmüyor, bad sector mu var nedir?

Bozuk HDD diskini sağlam HDD'ye takmak gerekiyor bu iş bayağı riskli.

Yani anlamadım şimdi hiç mi çalışmıyor? yeni alınan diske Windows kurulsun sonra ekstra bir sata kablosu ile diğer diski takın bilgiler gelir az çok ama ne arızası olduğuna göre değişir.

Yani anlamadım şimdi hiç mi çalışmıyor? yeni alınan diske Windows kurulsun sonra ekstra bir sata kablosu ile diğer diski takın bilgiler gelir az çok ama ne arızası olduğuna göre değişir.
Hocam hardisk bilgisayardayken açılmıyor altından tak tak diye ses geliyordu

Hocam hardisk bilgisayardayken açılmıyor altından tak tak diye ses geliyordu
Kafa atma diyoruz biz ona. Diski okuyan mekanik kısım. Orası arızalıysa, diskin içeriğini okuyamaz zaten. Veri kurtaran firmalar var. Profesyonel destek alman senin faydana olur bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı