Wmir Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.260 Çözümler 13 23 Ocak 2021 #21 Alpaslan64 dedi: Peki. Bende de çalıştı ama bu iki parmakla sürükleme olayı falan olmadı. Ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Hocam touchpad desteklemiyor ondandır.
Alpaslan64 dedi: Peki. Bende de çalıştı ama bu iki parmakla sürükleme olayı falan olmadı. Ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Hocam touchpad desteklemiyor ondandır.
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 23 Ocak 2021 #22 Wmir dedi: Hocam touchpad desteklemiyor ondandır. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağolun. Kendi bilgisayarımda olunca bunda da bekliyordum. Çok teşekkürler. Bir ıkıntı yaşarsam sizi yine rahatız ederim artık.
Wmir dedi: Hocam touchpad desteklemiyor ondandır. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağolun. Kendi bilgisayarımda olunca bunda da bekliyordum. Çok teşekkürler. Bir ıkıntı yaşarsam sizi yine rahatız ederim artık.
Wmir Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.260 Çözümler 13 23 Ocak 2021 #23 Alpaslan64 dedi: Tamam hocam sağolun. Kendi bilgisayarımda olunca bunda da bekliyordum. Çok teşekkürler. Bir ıkıntı yaşarsam sizi yine rahatız ederim artık. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam, yardımcı olduysam ne güzel istediğiniz zaman rahatsız edebilirsiniz
Alpaslan64 dedi: Tamam hocam sağolun. Kendi bilgisayarımda olunca bunda da bekliyordum. Çok teşekkürler. Bir ıkıntı yaşarsam sizi yine rahatız ederim artık. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam, yardımcı olduysam ne güzel istediğiniz zaman rahatsız edebilirsiniz