Dark Dean Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 2 30 Ağustos 2021 #1 Birkaç gün önce yeni bir hard disk aldım. Hard diskim arızalıydı. Yeni hard diskime temiz format attım ama eski arızalı olan hard diskimden verileri alamıyorum. Bilgisayar görmüyor. İçinde fotoğraflar videolar vesaire var. Ne yapabilirim?
Birkaç gün önce yeni bir hard disk aldım. Hard diskim arızalıydı. Yeni hard diskime temiz format attım ama eski arızalı olan hard diskimden verileri alamıyorum. Bilgisayar görmüyor. İçinde fotoğraflar videolar vesaire var. Ne yapabilirim?
Aslan46 Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 213 Yer Cehennet Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 30 Ağustos 2021 #11 Çalışan HDD'den başlat çalıştıra o komutu yaz. Ve çıkan sekmede Samsung var mı yok mu bak ardından hangi formatta diye bakmalısın. Artı 0 Eksi
Çalışan HDD'den başlat çalıştıra o komutu yaz. Ve çıkan sekmede Samsung var mı yok mu bak ardından hangi formatta diye bakmalısın.
KS KS Dark Dean Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 2 30 Ağustos 2021 #12 Aslan46 dedi: Çalışan HDD'den başlat çalıştıra o komutu yaz. Ve çıkan sekmede Samsung var mı yok mu bak ardından hangi formatta diye bakmalısın. Genişletmek için tıkla... Dark Dean dedi: Genişletmek için tıkla... Bahsettiğim buydu burada görünmüyor. Bahsettiğiniz gibi CMD komutunu girdim ama karşıma bu çıktı ne yapmalıyım? Artı 0 Eksi
Aslan46 dedi: Çalışan HDD'den başlat çalıştıra o komutu yaz. Ve çıkan sekmede Samsung var mı yok mu bak ardından hangi formatta diye bakmalısın. Genişletmek için tıkla... Dark Dean dedi: Genişletmek için tıkla... Bahsettiğim buydu burada görünmüyor. Bahsettiğiniz gibi CMD komutunu girdim ama karşıma bu çıktı ne yapmalıyım?
Aslan46 Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 213 Yer Cehennet Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 30 Ağustos 2021 #13 Çıkan bu mu her neyse bu taktiği boş ver bu bilgisayar>sağ tık>yönet>disk yöneticisi. Dark Dean dedi: Eki Görüntüle 1152934 Bahsettiğim buydu burada görünmüyor. Bahsettiğiniz gibi CMD komutunu girdim ama karşıma bu çıktı ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 1152936 Genişletmek için tıkla... Tamam. Dark Dean dedi: Eki Görüntüle 1152934 Bahsettiğim buydu burada görünmüyor. Bahsettiğiniz gibi CMD komutunu girdim ama karşıma bu çıktı ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 1152936 Genişletmek için tıkla... Disk D senin Samsung medya yok uğraştıracak. Dark Dean dedi: Eki Görüntüle 1152934 Bahsettiğim buydu burada görünmüyor. Bahsettiğiniz gibi CMD komutunu girdim ama karşıma bu çıktı ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 1152936 Genişletmek için tıkla... Format atmayı biliyor musun ve elinde format USB'si var mı? Artı 0 Eksi
Çıkan bu mu her neyse bu taktiği boş ver bu bilgisayar>sağ tık>yönet>disk yöneticisi. Dark Dean dedi: Eki Görüntüle 1152934 Bahsettiğim buydu burada görünmüyor. Bahsettiğiniz gibi CMD komutunu girdim ama karşıma bu çıktı ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 1152936 Genişletmek için tıkla... Tamam. Dark Dean dedi: Eki Görüntüle 1152934 Bahsettiğim buydu burada görünmüyor. Bahsettiğiniz gibi CMD komutunu girdim ama karşıma bu çıktı ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 1152936 Genişletmek için tıkla... Disk D senin Samsung medya yok uğraştıracak. Dark Dean dedi: Eki Görüntüle 1152934 Bahsettiğim buydu burada görünmüyor. Bahsettiğiniz gibi CMD komutunu girdim ama karşıma bu çıktı ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 1152936 Genişletmek için tıkla... Format atmayı biliyor musun ve elinde format USB'si var mı?
KS KS Dark Dean Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 2 30 Ağustos 2021 #14 Aslan46 dedi: Çıkan bu mu her neyse bu taktiği boş ver bu bilgisayar>sağ tık>yönet>disk yöneticisi. Tamam. Disk D senin Samsung medya yok uğraştıracak. Genişletmek için tıkla... Yine aynı geldi. Ne yapmalıyım? Artı 0 Eksi
Aslan46 dedi: Çıkan bu mu her neyse bu taktiği boş ver bu bilgisayar>sağ tık>yönet>disk yöneticisi. Tamam. Disk D senin Samsung medya yok uğraştıracak. Genişletmek için tıkla... Yine aynı geldi. Ne yapmalıyım?
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #15 Dark Dean dedi: ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Başlatmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Dark Dean Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 2 30 Ağustos 2021 #16 Aslan46 dedi: Çıkan bu mu her neyse bu taktiği boş ver bu bilgisayar>sağ tık>yönet>disk yöneticisi. Tamam. Disk D senin Samsung medya yok uğraştıracak. Format atmayı biliyor musun ve elinde format USB'si var mı? Genişletmek için tıkla... Var da daha yeni bilgisayara format attım. Ayrıca verilerim format atarsam silinmeyecek mi? Ben verilerini kurtarmak istiyorum. Artı 0 Eksi
Aslan46 dedi: Çıkan bu mu her neyse bu taktiği boş ver bu bilgisayar>sağ tık>yönet>disk yöneticisi. Tamam. Disk D senin Samsung medya yok uğraştıracak. Format atmayı biliyor musun ve elinde format USB'si var mı? Genişletmek için tıkla... Var da daha yeni bilgisayara format attım. Ayrıca verilerim format atarsam silinmeyecek mi? Ben verilerini kurtarmak istiyorum.
Aslan46 Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 213 Yer Cehennet Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 30 Ağustos 2021 #17 Assecreed dedi: Başlatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam başlamaz bence benim de başıma bu olay geldi. Artı -2 Eksi
Assecreed dedi: Başlatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam başlamaz bence benim de başıma bu olay geldi.
KS KS Dark Dean Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 2 30 Ağustos 2021 #18 Assecreed dedi: Başlatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Disk 5 hangisi olacak MBR mi yoksa GPT mi? Artı 0 Eksi
Assecreed dedi: Başlatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Disk 5 hangisi olacak MBR mi yoksa GPT mi?
Aslan46 Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 213 Yer Cehennet Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 30 Ağustos 2021 #19 Dark Dean dedi: Var da daha yeni bilgisayara format attım. Ayrıca verilerim format atarsam silinmeyecek mi? Ben verilerini kurtarmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Buradan itibaren zaten biçimlendirme isteyecek istesende istemesende veriler çevrimdışı. Dark Dean dedi: Disk 5 hangisi olacak MBR mi yoksa GPT mi? Genişletmek için tıkla... MBR. Genelde. Artı 0 Eksi
Dark Dean dedi: Var da daha yeni bilgisayara format attım. Ayrıca verilerim format atarsam silinmeyecek mi? Ben verilerini kurtarmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Buradan itibaren zaten biçimlendirme isteyecek istesende istemesende veriler çevrimdışı. Dark Dean dedi: Disk 5 hangisi olacak MBR mi yoksa GPT mi? Genişletmek için tıkla... MBR. Genelde.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #20 Dark Dean dedi: Disk 5 hangisi olacak MBR mi yoksa GPT mi? Genişletmek için tıkla... MBR olsun hem disk 5'in laç GB olduğu gözüküyor mu? Artı 0 Eksi
Dark Dean dedi: Disk 5 hangisi olacak MBR mi yoksa GPT mi? Genişletmek için tıkla... MBR olsun hem disk 5'in laç GB olduğu gözüküyor mu?