AKADAG Hectopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 621 13 Mart 2021 #1 Eski bozuk harddiskimi oyunlarımı kurmak için kullanmak istiyorum. Harddisk'e işletim sistemi kurduğumda donuyor. Başka bir sıkıntısı yok.
Eski bozuk harddiskimi oyunlarımı kurmak için kullanmak istiyorum. Harddisk'e işletim sistemi kurduğumda donuyor. Başka bir sıkıntısı yok.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #2 E Kur?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 13 Mart 2021 #3 AKADAG dedi: Eski bozuk harddiskimi oyunlarımı kurmak için kullanmak istiyorum. Harddisk'e işletim sistemi kurduğumda donuyor. Başka bir sıkıntısı yok. Genişletmek için tıkla... Hocam depolama amaçlı bozuk HDD kullanmak nedir? Yapmayın verilerinizden olursunuz.
AKADAG dedi: Eski bozuk harddiskimi oyunlarımı kurmak için kullanmak istiyorum. Harddisk'e işletim sistemi kurduğumda donuyor. Başka bir sıkıntısı yok. Genişletmek için tıkla... Hocam depolama amaçlı bozuk HDD kullanmak nedir? Yapmayın verilerinizden olursunuz.
AKADAG Hectopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 621 13 Mart 2021 #4 300319 dedi: Hocam depolama amaçlı bozuk HDD kullanmak nedir? Yapmayın verilerinizden olursunuz. Genişletmek için tıkla... Veri değil sadece oyun. Yigithan Yildirim dedi: E Kur? Genişletmek için tıkla... Oyun çalışırmı onu merak ediyorum kurmasını bende biliyorum.
300319 dedi: Hocam depolama amaçlı bozuk HDD kullanmak nedir? Yapmayın verilerinizden olursunuz. Genişletmek için tıkla... Veri değil sadece oyun. Yigithan Yildirim dedi: E Kur? Genişletmek için tıkla... Oyun çalışırmı onu merak ediyorum kurmasını bende biliyorum.
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #5 Eğer çok sorunu yoksa kullanabilirsin. Benimde eski bir diskim vardı bad sector olunan. Senin gibi oyunları depoladım ona. Oyunların en azından geri dönüşü var. 300319 dedi: Hocam depolama amaçlı bozuk HDD kullanmak nedir? Yapmayın verilerinizden olursunuz. Genişletmek için tıkla... Oyun diyor. Oyunun ne verisi olacak. Bozuldu mu, gider yeni diskine indirir tekrardan. Kaybedecek bir şeyi olmaz.
Eğer çok sorunu yoksa kullanabilirsin. Benimde eski bir diskim vardı bad sector olunan. Senin gibi oyunları depoladım ona. Oyunların en azından geri dönüşü var. 300319 dedi: Hocam depolama amaçlı bozuk HDD kullanmak nedir? Yapmayın verilerinizden olursunuz. Genişletmek için tıkla... Oyun diyor. Oyunun ne verisi olacak. Bozuldu mu, gider yeni diskine indirir tekrardan. Kaybedecek bir şeyi olmaz.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 13 Mart 2021 #6 AKADAG dedi: Veri değil sadece oyun. Genişletmek için tıkla... Oyun da bir veri?
AKADAG Hectopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 621 13 Mart 2021 #7 300319 dedi: Oyun da bir veri? Genişletmek için tıkla... Oyunda veri yok kardeşim tüm oyun Save'leri Cloud'a kaydoluyor. Zaten offline oynayan bir insan değilim Online oynuyorum.
300319 dedi: Oyun da bir veri? Genişletmek için tıkla... Oyunda veri yok kardeşim tüm oyun Save'leri Cloud'a kaydoluyor. Zaten offline oynayan bir insan değilim Online oynuyorum.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #8 HDD'e veri yazılabiliyor mu?
AKADAG Hectopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 621 13 Mart 2021 #9 Assecreed dedi: HDD'e veri yazılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet yazılıyor. Ama denemedim 300 GB yükleyipte açılmazsa kötü olur
Assecreed dedi: HDD'e veri yazılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet yazılıyor. Ama denemedim 300 GB yükleyipte açılmazsa kötü olur
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #10 O zaman düşük boyutlu oyunlar kurup oynamayı deneyin. Donarsa o kadar veri yazdığınıza yazık olmamış olur.
O zaman düşük boyutlu oyunlar kurup oynamayı deneyin. Donarsa o kadar veri yazdığınıza yazık olmamış olur.