AKADAG Hectopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 621 13 Mart 2021 #11 Assecreed dedi: O zaman düşük boyutlu oyunlar kurup oynamayı deneyin. Donarsa o kadar veri yazdığınıza yazık olmaz. Genişletmek için tıkla... Ok
Assecreed dedi: O zaman düşük boyutlu oyunlar kurup oynamayı deneyin. Donarsa o kadar veri yazdığınıza yazık olmaz. Genişletmek için tıkla... Ok
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #12 HDD Sentinel programından da diskin sağlık durumunu paylaşınız. Windows kurulduğunda donuyorsa HDD'de bir sıkıntı olabilir.
HDD Sentinel programından da diskin sağlık durumunu paylaşınız. Windows kurulduğunda donuyorsa HDD'de bir sıkıntı olabilir.
AKADAG Hectopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 621 13 Mart 2021 #13 Assecreed dedi: HDD Sentinel programından da diskin sağlık durumunu paylaşınız. Windows kurulduğunda donuyorsa HDD'de bir sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet bende biliyorum sıkıntı olduğunu Aptalmışım gibi davranmayın bana. Baya bir bad sector var. Benim merak ettiğim bu hddye oyun kurabilirmiyim. Şuanda windows için ssd kullanıyorum
Assecreed dedi: HDD Sentinel programından da diskin sağlık durumunu paylaşınız. Windows kurulduğunda donuyorsa HDD'de bir sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet bende biliyorum sıkıntı olduğunu Aptalmışım gibi davranmayın bana. Baya bir bad sector var. Benim merak ettiğim bu hddye oyun kurabilirmiyim. Şuanda windows için ssd kullanıyorum