Arkadaşlar ekrana görüntü vermeyen bilgisayarımı bilgisayarcıya götürdüm. Anakartta sıkıntı olduğunu söyledi. Evde deneme yanılma yoluyla ben de bu kanıya vardım. Yeni bir anakart aldım. Hala görüntü alamıyorum. RAM'imi başka bilgisayarda denedim çalışıyor. Onboard görüntü almayı denedim ekran kartında da sıkıntı yok. Tek şüphem işlemci ve anakart.
Bozuk işlemci nasıl anlaşılır arkadaşlar. Yardımcı olur musunuz. Ne yaptıysam görüntü alamıyorum 2 aydır.
Sistemim;
Dönüştürücüde sorun olmayabilir yüksek ihtimalle vga kabloyu hdmı olarak ara dönüştürücü kullanıyorsun bilgisayarım hiç kapanmadı hala açık diyorsun bu durumda donanımsal bir sorun büyük ihtimalle yok yani VGA kablosunu değiştirebilir misin rica etsem dönüştürücüye giren kabloyu (dönüştürücü sağlam dediğin için diyorum)
Dönüştürücüde sorun olmayabilir yüksek ihtimalle vga kabloyu hdmı olarak ara dönüştürücü kullanıyorsun bilgisayarım hiç kapanmadı hala açık diyorsun bu durumda donanımsal bir sorun büyük ihtimalle yok yani VGA kablosunu değiştirebilir misin rica etsem dönüştürücüye giren kabloyu (dönüştürücü sağlam dediğin için diyorum)