JETTİN ULTİSİ Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.183 Çözümler 4 1 Ağustos 2021 #11 nigelhayesdavis dedi: Sıfırlama seçeneklerinde her şeyi kaldır derseniz format atmış olursunuz. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 kurmayı planlıyorum. nigelhayesdavis dedi: Sıfırlama seçeneklerinde her şeyi kaldır derseniz format atmış olursunuz. Ayrıca ayrı klavye alıp takabilirsin. Genişletmek için tıkla... JETTİN ULTİSİ dedi: Harici klavye ile denediğim zaman ise otomatik onarıma atıyor. Genişletmek için tıkla...
nigelhayesdavis dedi: Sıfırlama seçeneklerinde her şeyi kaldır derseniz format atmış olursunuz. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 kurmayı planlıyorum. nigelhayesdavis dedi: Sıfırlama seçeneklerinde her şeyi kaldır derseniz format atmış olursunuz. Ayrıca ayrı klavye alıp takabilirsin. Genişletmek için tıkla... JETTİN ULTİSİ dedi: Harici klavye ile denediğim zaman ise otomatik onarıma atıyor. Genişletmek için tıkla...
nigelhayesdavis Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 906 1 Ağustos 2021 #12 JETTİN ULTİSİ dedi: Windows 8.1 kurmayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam otomatik onarımdan her şeyi kaldır diyerek sıfırladıktan sonra win8.1 kur.
JETTİN ULTİSİ dedi: Windows 8.1 kurmayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam otomatik onarımdan her şeyi kaldır diyerek sıfırladıktan sonra win8.1 kur.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 1 Ağustos 2021 #13 Otomatik onarım bölümünde BIOS'a girme seçeneği olması lazım. nigelhayesdavis dedi: Tamam otomatik onarımdan her şeyi kaldır diyerek sıfırladıktan sonra win8.1 kur. Genişletmek için tıkla... Her şey gitmiyor maalesef.
Otomatik onarım bölümünde BIOS'a girme seçeneği olması lazım. nigelhayesdavis dedi: Tamam otomatik onarımdan her şeyi kaldır diyerek sıfırladıktan sonra win8.1 kur. Genişletmek için tıkla... Her şey gitmiyor maalesef.