Merhaba, Bozuk G29 / G920 direksiyon seti arıyorum. 300TL veya biraz daha üstüne çıkabilirim. Shifter şart değil ama olur ise üstüne biraz daha fiyat ekleyebilirim. İyi Sosyaller.
Hocam bozuk aletlerin piyasasını hiç bilmiyorum ama sıfırı 11-12 bin TL civarı olan bir aletin bozuğunu 300 veya biraz daha üstüne bir fiyata alabileceğinizi sanmıyorum.
Hocam bozuk aletlerin piyasasını hiç bilmiyorum ama sıfırı 11-12 bin TL civarı olan bir aletin bozuğunu 300 veya biraz daha üstüne bir fiyata alabileceğinizi sanmıyorum.
Sizde diyorsunuz bozuk. Bozuk satan adam elindeki bozuk şeyi elinden çıkarmak için satacağından dolayı o fiyattan istedim. Başka fiyat verilirse tartışıp karar verebiliriz.
Sizde diyorsunuz bozuk. Bozuk satan adam elindeki bozuk şeyi elinden çıkarmak için satacağından dolayı o fiyattan istedim. Başka fiyat verilirse tartışıp karar verebiliriz.
Hocam bozuk da sıfırı 2000 lira olan bir şeyin bozuğunu uğraşmak istemeyen adam belki 300 liraya satabilir ama sıfırı 12 bin lira olan bir şeyin bozuğunu dediğiniz fiyatlardan almanız mümkün değil, 1500 liraya bile bulunabileceğini sanmıyorum.