Kısa süre önce arkadaşımın bana yollamış olduğu ekran kartı bozuldu sıkıntının neden kaynaklı olabileceği hakkında tahminleri olan var mıdır?
Tamir ettirilebilir mi? Ettirilirse masrafı ne kadar olur?
Kaliteli bir reballing ile bir müddet veya kalıcı olarak tamir edilebilir.
Sorunu düzgünce anlatalım, ekran kartı yüksek ısıda çalışırken soğutulmadan sistemin kapatılması gibi veya çok yüksek ısıda uzun süre oynanması gibi.
Kaliteli bir reballing ile bir müddet veya kalıcı olarak tamir edilebilir.
Sorunu düzgünce anlatalım, ekran kartı yüksek ısıda çalışırken soğutulmadan sistemin kapatılması gibi veya çok yüksek ısıda uzun süre oynanması gibi.
@FurkanxdTR Kullandığım ekran kartı boşta 30 derece olarak çalışıyor, yükte ise 70-80 arası geziyor. Fan hızı normale döndüğünde soğuduğunu anlayıp kapatıyorum. Fakat ideal ısı değerinin 40-45 arası olduğunu düşünüyorum.
Kısa süre önce arkadaşımın bana yollamış olduğu ekran kartı bozuldu sıkıntının neden kaynaklı olabileceği hakkında tahminleri olan var mıdır?
Tamir ettirilebilir mi? Ettirilirse masrafı ne kadar olur? Eki Görüntüle 775634Eki Görüntüle 775635
Ekran kartı firinlama tekniğini deneyin derim. Benim ekran kartımda bozulmuştu 200 derecede 7 dakika fırınladim. Şu an sorunsuz oyun oynuyorum. Sizde deneyin. İnternetten nasıl yapıldığına dair iyi taktikler alın.
Ekran kartı firinlama tekniğini deneyin derim. Benim ekran kartımda bozulmuştu 200 derecede 7 dakika fırınladim. Şu an sorunsuz oyun oynuyorum. Sizde deneyin. İnternetten nasıl yapıldığına dair iyi taktikler alın.