Bozuk MX330 garantiye gönderilebilir mi?

Darwin007

Centipat
Daha fazla  
Yaklaşık 3 hafta önce aldığım ASUS X515EP (8 bin liraya )model laptop aldım ilk oyun testleri iyi gibiydi daha sonra oyun açmaz hale geldi bakın FPS düştü demiyorum oyun açmaz hale geldi(benden kaynaklanan bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum yerinden oynamadı), 2D oyunları açıyor fakat 3D olunca yük bile binmiyor test programlarında crash veriyor kapanıyor (birçok oyunda yaptığı gibi ). Denemediğim driver kalmadı teknik servisi arıyorum format at deniyor. NVIDIA Denetim Masası'ndan önceliği MX330'a verince Google'da bile ekranda yırtılmalar meydana geliyor, mavi ekran bile yedim sonuç olarak ben bunu garantiye yolladığım zaman tamir edilir mi? Edilemez ise yenisini takarlar mı? Takamazlar ise iade mi laptop değişimi mi? Extra bir soru eğer ücretli veya ücretsiz bir üst model MX350 veya MX450 uyumluluk gösterir ise bunlardan birini takabilirler mi? (MX330'un kronik sıkıntılı olduğu görüşündeyim )
Can sıkıcı bir durum
Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler...

Ekran kartınız anakarta lehimli anakart ile beraber değişmesi gerekir

Laptoplarin eski modellerinde mxm slot bulunurdu artık bu standarti kaldırdılar ve harici ekran kart gpularini anakarta gömülü olarak üretmeye başladılar

Laptoplarin eski modellerinde mxm slot bulunurdu artık bu standarti kaldırdılar ve harici ekran kart gpularini anakarta gömülü olarak üretmeye başladılar
anladım , peki garantiden bana dönüş ne olur sence ?

Garanti değişim/tamir yapacaktır. Çoğu bütçe dostu (hahaha ) ve yeni nesil laptopta harici ekran kartları anakarta gömülü durumda. Upgrade olayı olmuyor (olur ama garanti yapmaz özel servisler yapar ama çok para isterler garantisi olmaz sağlıklı olmayabilir falan filen) diyebiliriz.

içimden bir ses ne değişim ne de tamir yapılacağını söylüyor (asus teknik servisi biraz gaddar ) param iade edilirse aynı laptopu alamıyorum )11k indirimli genelde 12 k bazı sitelerde 14k oldu bile ) korkum bu yüzdendir
çözüm önerisi olan var mı bu sorun için ?

Yapmazlarsa tüketici haklarına başvurun.

Asus aynı ürün ile birebir değişim yapacaktır
aynı model de sıkıntılı gelirse mx330 ürün 0 (kronik sıkıntılı gibi) iade talep etsem aynı laptopu alamıyorum bile üst model isteme sebebim buydu sizin dediğinize göre ekran kartı gömülü üst model olamaz sıkışıp kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…