Erdem047
Decapat
Daha fazla
Evet arkadaşlar yukarıda belirttiğim gibi. Evet biraz garip ama öyle.
www.technopat.net
Daha önce böyle bir konu açmıştım RAM testini yaptım ve hatalı olan RAM'i çıkardım sorun birkaç günlüğüne düzeldi fakat sonradan PC'ye görüntü gelmemeye başladı BIOS ayarlarına gittiğimde ise BIOS'un çöktüğünü söylüyordu. Ben de hatalı RAM'i taktım ve sorun düzeldi fakat aynı mavi ekran hatasını almaya devam ediyorum "CRITICAL_PROCESS_DIED"
Minidump'a baktığımda ise hiçbir şey bulamıyorum. O yüzden minidump linki bırakamadım.
Bu sorunu çözmek için nasıl bir yol izlemeliyim?
Çözüldü: "CRITICAL_PROCESS_DIED" mavi ekran hatası
https://drive.google.com/drive/folders/1uFKtcHgcpoBVIBrtyvRSJHp6SdM96zcZ Minidump linkini yukarıda bıraktım. Buna sebep olan hata nedir? Şu ana kadar yaptıklarım: 1. MSI Afterburner'ı kaldırdım. 2.scannow komutunu kullandım. 3. CCleaner gibi programları kaldırdım.
Daha önce böyle bir konu açmıştım RAM testini yaptım ve hatalı olan RAM'i çıkardım sorun birkaç günlüğüne düzeldi fakat sonradan PC'ye görüntü gelmemeye başladı BIOS ayarlarına gittiğimde ise BIOS'un çöktüğünü söylüyordu. Ben de hatalı RAM'i taktım ve sorun düzeldi fakat aynı mavi ekran hatasını almaya devam ediyorum "CRITICAL_PROCESS_DIED"
Minidump'a baktığımda ise hiçbir şey bulamıyorum. O yüzden minidump linki bırakamadım.
Bu sorunu çözmek için nasıl bir yol izlemeliyim?