Bozuk protein tozu iadesi

Ediz341

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar geçen hafta Decathlon'dan indirimde olan big joy çikolata aromalı protein tozu aldım aynı gün evde suyla karıştırıp içtiğimde tadı çok acı geldi, daha önce supplementlerin bisküvili ve çikolatalı tozlarını kullanmıştım ve böyle bir tat almadım aromasındandır falan deyip içmeye çalıştım fakat gerçekten bozuk ve acı bir tat geliyordu. Ayrıca kutusundan yanık plastik kokusu geliyordu(galiba bozuk olmasıyla ilgili bir şeymiş chat GPT'ye sordum) bende ertesi gün tozu iade etmeye götürdüm. Başta toz olduğu için alamayız dediler fakat daha sonra inceleyeceğiz bir hafta içinde geri dönüş yaparız dediler, neredeyse 1 hafta geçti şimdi herhangi bir sorun yok iade sağlanamaz diyorlar, ne yapabilirim bigjoyla iletişime geçmem mi doğru olur, ya da bu tozun genel tadı böyle mi?

İndirim sebepleri tarihinin yaklaşması olabilir mi baktınız mı son tüketim tarihine? Bigjoy çikolatalısını kullandım ve bana gayet de şekerli geldi protein tozu. Herhangi bir acılık da yoktu.

Ayrıca neyle yaptınız? Süt ile mi içtiniz? Belki de sütle içmişseniz süt bozuk olabilir.

Tarihinde herhangi bir sıkıntı yok hatta 2028 falandı sanırım, suyla yaptım hatta shakerda falan bir şey kalmıştır diye başka shakerda yaptım yine aynı durum.

Tarihinde herhangi bir sıkıntı yok hatta 2028 falandı sanırım, suyla yaptım hatta shakerda falan bir şey kalmıştır diye başka shakerda yaptım yine aynı durum.
Tozun içerisindeki bozulmasını önleyen paket halindeki toz var mıydı? O pre workoutlarda mı oluyordu yoksa. Aklıma bunlardan başka bir şey gelmiyor.

Tozun içerisindeki bozulmasını önleyen paket halindeki toz var mıydı? O pre workoutlarda mı oluyordu yoksa. Aklıma bunlardan başka bir şey gelmiyor.

Belki aşağılarda vardır ama tozun görünen kısmında hiç yoktu karıştırıp bakmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…