Bozuk R9 380 ekran kartını nasıl değerlendirebilirim?

Faruk24

Kilopat
Daha fazla  
Hepinize iyi günler dilerim arkadaşlar. Zamanın da yıldırım düşmesiyle bozulmuş fakat garantisi bittiği için gönderemediğim bir R9 380 ekran kartım var. Sizlere sorum şu bu kartı değerlendirebilir miyim değerlendirebilirsem nasıl değerlendirebilirim?

Vallahi bende de GPU'su bozuk ASUS ROG Strix RX580 var. Görüntüde kare kare noktalar olsada güzel çalışıyor. Fakat şuan çalışıyor mu bilmiyorum. Takipteyim.

Sapphire r9 280x toxic için üçlü fan bakıyorum. Sizinki de benzer bir modelse alışveriş yapabiliriz.

Dosya Ekleri

• a38a8538-5156-4f45-8296-570941ebcd4b.jpg
    209,6 KB · Görüntüleme: 41
Hayır hocam, geçen sene Eylül ayında garantiye gönderdik. Rapor'da "GPU arızası" yazıyordu.
Anladım hocam. Peki garantiye gönderince niye tamir etmediler? Ayrıca ben nedense yetkili servislere pek güvenmiyorum. Profesyonel servisler daha iyi işçilik bile yapabiliyorlar.
Ayrıca; eğer şu şekildeyse çok büyük ihtimal VRAM'dir. Bende de RX 580 Armor vardı, 8. ayında GPU arızası, VRAM arızası ve besleme yolu arızası olmuştu .
VRAM arızası genelde şu şekilde olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…