Çözüldü Bozuk RAM çalışmaya devam eder mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

victorrrr

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bir aydır mavi ekran hatası alıyorum ve bu hata kodları stopcode veya MEMORY_MANAGEMENT olarak değişiyor, HDD'den kaynaklandığını düşündük ve 1 tane SSD ve 1 tane HDD aldık ama yeni bir Windows kurduğumuz halde aynı hata devam ediyor, sorun RAM kaynaklı olabilir mi?

Yanlış bir şeye para ödemek istemiyorum, bulunduğum bölgedeki bilgisayarcılar genellikle pek bir şey bilmiyor. Sorunu nasıl çözebilirim?

Çözüm
RAM'lere teker teker test yapın:

Yalnız RAM'ler kitse teker teker yapmanız garanti süreci konusunda pek bir şeyi değiştirmez. RAM'lerden birisinde bile sorun varsa ikisini de gönderirsiniz, kutudan beraber çıktıklarından ötürü.
RAM'lere teker teker test yapın:

Yalnız RAM'ler kitse teker teker yapmanız garanti süreci konusunda pek bir şeyi değiştirmez. RAM'lerden birisinde bile sorun varsa ikisini de gönderirsiniz, kutudan beraber çıktıklarından ötürü.

Çözüm
RAM'leri teker teker Memtest ile deneyin. Bu hatanın aynısı bende de vardı, Memtest ile test yaptığımda RAM'imin bozuk olduğunu görmüştüm. Yenisini aldığımda sorunum çözülmüştü.

Sorunuza cevap vereyim, bozuk RAM çalışmaya devam eder ama sürekli ve sürekli mavi ekran alırsınız. Benim RAM değiştirme şansım olmadığı için o bozuk RAM ile bayağı bir zaman idare etmiştim ama ilk fırsatta değiştirdim. Çok önemli bir iş yaparken, bir oyundayken vs mavi ekran alınca insanı sinir basıyor. Bir an önce değiştirin bence.

RAM'leri teker teker Memtest ile deneyin. Bu hatanın aynısı bende de vardı, Memtest ile test yaptığımda RAM'imin bozuk olduğunu görmüştüm. Yenisini aldığımda sorunum çözülmüştü.

Sorunuza cevap vereyim, bozuk RAM çalışmaya devam eder ama sürekli ve sürekli mavi ekran alırsınız. Benim RAM değiştirme şansım olmadığı için o bozuk RAM ile bayağı bir zaman idare etmiştim ama ilk fırsatta değiştirdim. Çok önemli bir iş yaparken, bir oyundayken vs mavi ekran alınca insanı sinir basıyor. Bir an önce değiştirin bence.
Örneğin Epic Games'ten oyun yüklerken dosyalar bozuluyor, oyun yüklenmiyor. Bu RAM kaynaklı olabilir değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı