Bozuk RAM slotları tamir edilebilir mi?

SsMehmetsS

Kilopat
Merhabalar, 2 tane 8 GB DDR3 RAM'im vardi. Bilgisayarla ugrasirken bir anda kendini yenin baslatmaya basladi. RAM slotunun birinin yamuk oldugunu gordum. Çıkarıp geri taktim, sonra cok hafif bir koku geldi. Acilmadi PC. Fanlar donuyor. RAM'leri teker teker taktim. Ayni sonuc. RAM slotlarinin 2'sinin de bozuk oldugunu dusunuyorum. Tamir edebilir miyim? Nereden kaynaklaniyor sorun?

Tamir eden bulunabilir. Fakat dediğiniz gibi ise yeni anakart almak daha iyi olur. RAM'lerin de kontrol edilmesi gerekir. RAM'ler de zarar görmüş olabilir.

Sistem fişe takılıyken mi takmaya çalıştınız? Yoksa sistem açık iken mi?

Hayır kapalı iken.
Merhabalar, 2 tane 8 GB DDR3 RAM'im vardi. Bilgisayarla ugrasirken bir anda kendini yenin baslatmaya basladi. RAM slotunun birinin yamuk oldugunu gordum. Çıkarıp geri taktim, sonra cok hafif bir koku geldi. Acilmadi PC. Fanlar donuyor. RAM'leri teker teker taktim. Ayni sonuc. RAM slotlarinin 2'sinin de bozuk oldugunu dusunuyorum. Tamir edebilir miyim? Nereden kaynaklaniyor sorun?
RAM'ler ısınıyor çalışır haldeki gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı