Bozuk RAM takmak sorun olur mu?

KOD348

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarcıya HDD kaynaklı PC'mi götürmüştüm ama RAM bozuk dedi ve RAM'ı çıkardı. O bozuk olan RAM'i taksam bir sorun çıkarır mı?

Bilgisayarcıya HDD kaynaklı PC'mi götürmüştüm ama RAM bozuk dedi ve RAM'ı çıkardı. O bozuk olan RAM'i taksam bir sorun çıkarır mı?

Sorunun düzeldi ise RAM bozuktur fakat sorunun devam ediyor veya teklemeler var ise o RAM'i senden dızlamak için sökmüştür. Ah mahalle bilgisayarcıları ah. Çok cahiller dostum kendin yapmanı öneririm, ben sıvı metal için kapton bant istediğimde bana alüminyum bant verdi, HDD istediğimde WD Purple verirken 2 sene kullanılmış vermeye çalıştı vs. çok aptallar. Kendin yap mümkün ise.

Bunu aynı sağlam elmaların içine çürük bir elma koymaya benzetebilir.Birkaç gün sonra o sepetteki tüm elmalar çürümeye başlamıştır.Burada sepet sistemin kendisi, çürük elma da bozuk ram modülü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…