şase yapıyormuş
YouTube'da ensa bilgisayar var o arkadaşlar işlerini çok düzgün yapıyorlar bir ara onları sor ekran kartı tamiri yapıyorlar. Durumu anlat ama ekran kartını görmeden fiyat verirler mi bilmiyorum. Verdikleri fiyat ile senin yapacağın toplam maliyet uyguna geliyorsa neden olmasın?
Hocam sisteme takıldığında ışıkları yanıp. Şase yapıp sistemi kapatiyormusKısa devreyse çözümü basittir içinde bi yerde pinler birbirine fln değiyordur ama diğer türlü yaptırması çok pahalıya patlar ve tekrar bozulma ihtimali çok yüksek olur. VRAM, çipset, VRM vb. şeyler bozulduğunda o kart bi daha zor düzen tutar ve 450 de çok ucuz değil 100 200 lira olsaydı alıp uğraşmaya değerdi. Kısa devre olup olmadığını bilmek lazım. Adam dediğim fiyata inerse alınır düzelmese bile soğutucu bloğundan falan faydalanırsın.
Hocam sisteme takıldığında ışıkları yanıp. Şase yapıp sistemi kapatiyormus
Hocam kısa devre gibi, ya içinde toz sigara dumanı gibi bir şey katılaşmıştır ya da güç alma sisteminde bir arıza vardır. Belki sadece 8 pin güç yuvası sıkıntılır değiştirince düzelir, ışıkların yanması iyiye işaret. Daha da düşüyorsa uğraşmaya değer kendin uğraşacaksan, bazen sadece isopropyl alkolle temizlemek bile sorunu çözebiliyor ama bir yerde yaptırmak için önce tamirciden fiyat alman.
Hocam kısa devre gibi, ya içinde toz sigara dumanı gibi bir şey katılaşmıştır ya da güç alma sisteminde bir arıza vardır. Belki sadece 8 pin güç yuvası sıkıntılır değiştirince düzelir, ışıkların yanması iyiye işaret. Daha da düşüyorsa uğraşmaya değer kendin uğraşacaksan, bazen sadece isopropyl alkolle temizlemek bile sorunu çözebiliyor ama bir yerde yaptırmak için önce tamirciden fiyat alman lazım. Bende olsa uğraşır yapardım.
Bende olsa uğraşır yapardım.
Hocam kısa devre gibi, ya içinde toz sigara dumanı gibi bir şey katılaşmıştır ya da güç alma sisteminde bir arıza vardır. Belki sadece 8 pin güç yuvası sıkıntılır değiştirince düzelir, ışıkların yanması iyiye işaret. Daha da düşüyorsa uğraşmaya değer kendin uğraşacaksan, bazen sadece isopropyl alkolle temizlemek bile sorunu çözebiliyor ama bir yerde yaptırmak için önce tamirciden fiyat alman lazım. Bende olsa uğraşır yapardım.
satıcıyı kaç TL'ye ikna etmeye çalışayım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.