Bozuk SSD kullanılır mı?

Impacto

Hectopat
SSD tabii ki. Eğer anakartın uygunsa M.2 al daha iyi.

Anakartımda bir adet M.2 yuvası var. Samsung 970 EVO 500GB SSD kullanıyorum. Ayrıca 1TB HDD var ancak belli ki arızalanacak, hata vermeye başladı. Hem daha sonra bozulsa bile bilgilerimi kaybetmek istemiyorum. SSD kullanırsam böyle bir şey mümkün olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartımda bir adet M.2 yuvası var. Samsung 970 EVO 500GB SSD kullanıyorum. Ayrıca 1TB HDD var ancak belli ki arızalanacak, hata vermeye başladı. Hem daha sonra bozulsa bile bilgilerimi kaybetmek istemiyorum. SSD kullanırsam böyle bir şey mümkün olabilir mi?

Eger HDD bozulacak diye yerine alacaksaniz SSD alin daha iyi. Bu devirde HDD ile SSD zaten ayni para, gidip HDD almaya gerek yok yavas kalir.

Eger HDD bozulacak diye yerine alacaksaniz SSD alin daha iyi. Bu devirde HDD ile SSD zaten ayni para, gidip HDD almaya gerek yok yavas kalir.
HDD mi bozulacak yoksa SSD mi? Tam anlamadım yazdığınızı.

HDD bozulacak gibi görünüyor. Diske bişey indirmek istediğim zaman G/Ç hatası disk yazmaya karşı korumalı uyarısı alıyorum. Yazmaya karşı bir koruması ama yine de araştırıp bu ayar nasıl kapatılıyor diye baktım ve yönergeleri uyguladım yine aynı hatayı alıyorum. Yeni disk almayı düşünüyorum ama aynı zamanda depolama yaptığım için herhangi bir arıza durumunda da verilerimi kaybetmek istemem. Bu yüzden SSD mi HDD mi almalıyım kararsızım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı