B BGSoğuz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #1 Bozuk süt içtim şu an midem bulanıyor. Biraz yoğurt tükettim mide bulantım hafifledi ama arada bir geliyor. Ne yapmam gerek? Arada bir ağrı oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2023
Bozuk süt içtim şu an midem bulanıyor. Biraz yoğurt tükettim mide bulantım hafifledi ama arada bir geliyor. Ne yapmam gerek? Arada bir ağrı oluyor.
victoryyy Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 820 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #2 Elbette doktora gidecekseniz, ben daha önceden bozuk limonata ve bozuk pilav yemiştim hiçbir şey olmamıştı.
Elbette doktora gidecekseniz, ben daha önceden bozuk limonata ve bozuk pilav yemiştim hiçbir şey olmamıştı.
Cuteaa Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.310 Çözümler 15 17 Nisan 2023 #3 BGSoğuz dedi: Bozuk süt içtim şu an midem bulanıyor. Biraz yoğurt tükettim mide bulantım hafifledi ama arada bir geliyor. Ne yapmam gerek? Arada bir ağrı oluyor. Genişletmek için tıkla... Acile gidebilirsin.
BGSoğuz dedi: Bozuk süt içtim şu an midem bulanıyor. Biraz yoğurt tükettim mide bulantım hafifledi ama arada bir geliyor. Ne yapmam gerek? Arada bir ağrı oluyor. Genişletmek için tıkla... Acile gidebilirsin.
A Ali Şamcı Kilopat Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 325 Çözümler 2 Yer Kırık koltuk Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Avare 17 Nisan 2023 #4 BGSoğuz dedi: Bozuk süt içtim şu an midem bulanıyor. Biraz yoğurt tükettim mide bulantım hafifledi ama arada bir geliyor. Ne yapmam gerek? Arada bir ağrı oluyor. Genişletmek için tıkla... Süt kesilmiş miydi? Bazen tarihi geçmiş sütten sıkıntı çıkmayabiliyor, yaşadığınız mide bulantısı psikolojik olabilir ama yine de doktora görünün. Hayvansal ürünlerin şakası olmuyor.
BGSoğuz dedi: Bozuk süt içtim şu an midem bulanıyor. Biraz yoğurt tükettim mide bulantım hafifledi ama arada bir geliyor. Ne yapmam gerek? Arada bir ağrı oluyor. Genişletmek için tıkla... Süt kesilmiş miydi? Bazen tarihi geçmiş sütten sıkıntı çıkmayabiliyor, yaşadığınız mide bulantısı psikolojik olabilir ama yine de doktora görünün. Hayvansal ürünlerin şakası olmuyor.
Güllaç Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 2.723 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #5 @BGSoğuz Kral sakın ihmal etme direk acile git. Yoksa 2-3 gün acısını çekersin.
B BGSoğuz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #6 Güllaç dedi: @BGSoğuz Kral sakın ihmal etme direk acile git. Yoksa 2-3 gün acısını çekersin. Genişletmek için tıkla... Yarına kadar sıkıntı olur mu? Yoğurt yiyerek
Güllaç dedi: @BGSoğuz Kral sakın ihmal etme direk acile git. Yoksa 2-3 gün acısını çekersin. Genişletmek için tıkla... Yarına kadar sıkıntı olur mu? Yoğurt yiyerek
Back To Black Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 110 17 Nisan 2023 #7 Doktora gitmelisin yoksa dahar beter olabilir
Arthur Morgan47 Centipat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 808 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #8 BGSoğuz dedi: Bozuk süt içtim şu an midem bulanıyor. Biraz yoğurt tükettim mide bulantım hafifledi ama arada bir geliyor. Ne yapmam gerek? Arada bir ağrı oluyor. Genişletmek için tıkla... Pek bir şey olacağını sanmıyorum ama yinede hastaneye git. Ne olur ne olmaz.
BGSoğuz dedi: Bozuk süt içtim şu an midem bulanıyor. Biraz yoğurt tükettim mide bulantım hafifledi ama arada bir geliyor. Ne yapmam gerek? Arada bir ağrı oluyor. Genişletmek için tıkla... Pek bir şey olacağını sanmıyorum ama yinede hastaneye git. Ne olur ne olmaz.
TeknoHatimi Decapat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 641 Çözümler 2 Yer Ankara 17 Nisan 2023 #9 Acile başvurun.
B BGSoğuz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #10 Back To Black dedi: Doktora gitmelisin yoksa dahar beter olabilir Genişletmek için tıkla... Aşırı değil yani, şöyle söyleyim cocopops a döktü? 4-6 büyük yemek kaşığı ile yedim
Back To Black dedi: Doktora gitmelisin yoksa dahar beter olabilir Genişletmek için tıkla... Aşırı değil yani, şöyle söyleyim cocopops a döktü? 4-6 büyük yemek kaşığı ile yedim