B BGSoğuz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #41 Synth3x dedi: Hem bozulmasına daha 2 ay var hem de çok ağır kokmuyor diyorsun, Bozulduğu tanısana nasıl vardınız ? Genişletmek için tıkla... Ben nerden bileyim? Midemden sesler gelip bulanmaya başladım tadıda tuhaftı Penetrator God dedi: Yaşı genç bir arkadaşta olabilir. Forumun yaş kitlesi son bir yıldır aşırı düştü. 10-12 yaş aralığında bile üyeler artık görülüyor. Bu tür soruların bu yaş aralığından gelmesine şaşırmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ya daha nasıl söyleyim? Içtim işte ya valla içtim ya
Synth3x dedi: Hem bozulmasına daha 2 ay var hem de çok ağır kokmuyor diyorsun, Bozulduğu tanısana nasıl vardınız ? Genişletmek için tıkla... Ben nerden bileyim? Midemden sesler gelip bulanmaya başladım tadıda tuhaftı Penetrator God dedi: Yaşı genç bir arkadaşta olabilir. Forumun yaş kitlesi son bir yıldır aşırı düştü. 10-12 yaş aralığında bile üyeler artık görülüyor. Bu tür soruların bu yaş aralığından gelmesine şaşırmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ya daha nasıl söyleyim? Içtim işte ya valla içtim ya
A Ali Şamcı Kilopat Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 325 Çözümler 2 Yer Kırık koltuk Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Avare 17 Nisan 2023 #42 BGSoğuz dedi: Ben nerden bileyim? Midemden sesler gelip bulanmaya başladım tadıda tuhaftı Genişletmek için tıkla... Doğrudur süt gaz yapar, mide sesi konusunda sıkıntı yok.
BGSoğuz dedi: Ben nerden bileyim? Midemden sesler gelip bulanmaya başladım tadıda tuhaftı Genişletmek için tıkla... Doğrudur süt gaz yapar, mide sesi konusunda sıkıntı yok.
Efe684 Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 1.690 Çözümler 3 Yer Türkiye 17 Nisan 2023 #43 Acile git olm böyle durumda utanma çekinme zehirlenmekten iyidir.