Bozuk Telefonun Kameralarını Kuallanmak

user1009

Hectopat
Daha fazla  
Elimde Android bir cihaz var. Ekranı kırık var şarj soketi bozuk. Yaptırmaya kalkınca telefonun kendisinden daha yüksek bir fiyat çıkıyor. Neyse konumuz bu değil. Asıl konu ben bu telefonun ön ve arka kameralarını söksem bunları kullanabilir miyim? Bilgisayara bağlamak istiyorum.
Uğraşması dert değil. Zaman bol. Ayrıca büyük işsizim.

Bilgisi olan arkadaşlar bilgi ve kaynak gösterebilirse çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış Bilgilendirme
Yapılabiliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Adam telefona takmış, kameranın ucuna Micro USB yerine normal USB lehimlenebilir.

YouTube’de sürü ile böyle “spy camera” videoları görebilirsiniz, hepsi sahte. Bence o çıkma kamera ile bir şey yapmak mümkün değil. Çünkü her telefonun kamerası belli anakart soketleriyle ve farklı yazılımlarla çalışıyor. Sadece kamera ve basit bir kaç devre ile çalıştırmak imkansız.

Yapılmasına yapılır, ama düşünüldüğü kadar basit değil. Öncelikle; bilgisayara nasıl bağlayacaksınız? Kullanacağınız kameranın yapısını biliyor musunuz? Daha önce profesyonel anlamda sürücü yazdınız mı? (Ben yazmadım ) Gömülü sistem programlama bilginiz ne düzeyde? Bu sorulara ne kadar yanıt verebiliyorsanız, o kadar yapabilirsiniz. Kamerayı USB'ye bağlamak ile olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…