Arkadaşlar merhaba, geçenlerde yeni aldığım anakartın bozulması üzerine ürünü iade ettim. Ancak içinde Retail ürün anahtarı vardı. Microsoft hesabıma giriş yaptığımda sistemi görebiliyorum. Bu ürün anahtarı şu anda başka sistemde nasıl tekrar kullanılabilir? Anakart tamir edilip satışa sunulursa içinde benim ürün anahtarımın bulunması dolayısıyla bir sorun yaşar mıyım (güvenlik açısından)?
Arkadaşlar merhaba, geçenlerde yeni aldığım anakartın bozulması üzerine ürünü iade ettim. Ancak içinde Retail ürün anahtarı vardı. Microsoft hesabıma giriş yaptığımda sistemi görebiliyorum. Bu ürün anahtarı şu anda başka sistemde nasıl tekrar kullanılabilir? Anakart tamir edilip satışa sunulursa içinde benim ürün anahtarımın bulunması dolayısıyla bir sorun yaşar mıyım (güvenlik açısından)?
Hocam anahtarı sağlam lisans üzerinden aldım ancak OEM başlığı altında olan değil diğerinden aldım. CMD'den baktığımda kalıcı olduğu yazıyordu. Ben de Retail key olduğunu düşünüyorum bu yüzden. Şansa belki de OEM gelmiştir bilemiyorum.
OEM lisansı sadece bir anakarta tanıtabilirsiniz, başka bir anakarta taşıyamazsınız fakat Retail lisansda taşıyabilme imkanı da var. Sağlam Lisans'tan aldığınız anahtar da %99 OEM'dir.
OEM lisansı sadece bir anakarta tanıtabilirsiniz, başka bir anakarta taşıyamazsınız fakat Retail lisansda taşıyabilme imkanı da var. Sağlam Lisans'tan aldığınız anahtar da %99 OEM'dir.
Windows 10 Pro OEM Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Pro OEM ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Pro OEM Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.
www.saglamlisans.com
Ayrıca siteden anladığım kadarıyla retail lisansı ayrı OEM lisansı ayrı satılıyor. Benim aldığım linkte ne olduğu belirtilmiyor, mantık olarak MAK olması lazım ancak denediğimde CMD'de kalıcı olduğu yazıyordu.