Ugur inanc Hectopat Katılım 12 Kasım 2014 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2015 #1 Konuma gelecek olursak benim anakartim bozuldu. (Ne siz sorun ne ben söyleyeyim ) Sorun su ki anakart benim icin sorun değil. 150 TL yenisi ama icindeki Win8 aktivasyon kodu 200 TL. Ben o kodu nasil kurtarabilirim? HDD'de sorun yok (testlerime gore Win8 orijinal olarak icinde kurulu. Büyuk ihtimalle islemci yandigi icin G3258 alicam onerir misiniz? Lütfen bu 2 soruma cevap verin. Şimdiden çok teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2015
Konuma gelecek olursak benim anakartim bozuldu. (Ne siz sorun ne ben söyleyeyim ) Sorun su ki anakart benim icin sorun değil. 150 TL yenisi ama icindeki Win8 aktivasyon kodu 200 TL. Ben o kodu nasil kurtarabilirim? HDD'de sorun yok (testlerime gore Win8 orijinal olarak icinde kurulu. Büyuk ihtimalle islemci yandigi icin G3258 alicam onerir misiniz? Lütfen bu 2 soruma cevap verin. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 31 Temmuz 2015 #2 Anakarttaki OEM bilgisi ile Windows etkileştirilmişti ise, Windows kurulu diski başka bir PC'ye takıp, PC'yi o diskten boot edip anahtarı kurtarmaya çalışabilirsin. Windows'ta depolanıyor olmalı anahtar. G3258 paran yoksa alabileceğin bir işlemci, idareten. Paran varsa i5 alacaksın.
Anakarttaki OEM bilgisi ile Windows etkileştirilmişti ise, Windows kurulu diski başka bir PC'ye takıp, PC'yi o diskten boot edip anahtarı kurtarmaya çalışabilirsin. Windows'ta depolanıyor olmalı anahtar. G3258 paran yoksa alabileceğin bir işlemci, idareten. Paran varsa i5 alacaksın.