Bozulan ASUS PSU garantiye girer mi?

EREN1034

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Kingston 5600mh cl40
İşlemci
Amd ryzen 9 7900
Dostlarım neredeyse 1 yıl bile olmadı bir hazır sistem aldım gamin gen TR'den. Sistem oldukça iyi ve sıkıntısız çalısıyordu. Sıvı sogutucum dısında hepsi ASUS markasına ait parçalardı, sıvı sogutucum Cooler Master markasına ait bir sıvı sogutucuydu. Sistemin tamamen güzel çalısıyordu PSU'nun Linki bu ürün binadaki bir elektrik kesintisinden sonra bir daha çalışmadı bende kısadevreyle çalıştırmayı denedim maalesef hiç çalışmadı. Sonra ögrendimki binadaki diger insanlarında elektrik kesintisinden birçok eşyası zarar görmüş. Bu olaydan sonra sistemim bir daha acılmadı. Durum bu şekilde sistemime ne olmuş olabilir bir bilginiz varsa bana söyleyebilir misiniz parçalar genetiye girer mi? Ne yapmalıyım servise göndermeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlarım neredeyse 1 yıl bile olmadı bir hazır sistem aldım gamin gen TR'den. Sistem oldukça iyi ve sıkıntısız çalısıyordu. Sıvı sogutucum dısında hepsi ASUS markasına ait parçalardı, sıvı sogutucum Cooler Master markasına ait bir sıvı sogutucuydu. Sistemin tamamen güzel çalısıyordu PSU'nun Linki bu ürün binadaki bir elektrik kesintisinden sonra bir daha çalışmadı bende kısadevreyle çalıştırmayı denedim maalesef hiç çalışmadı. Sonra ögrendimki binadaki diger insanlarında elektrik kesintisinden birçok eşyası zarar görmüş. Bu olaydan sonra sistemim bir daha acılmadı. Durum bu şekilde sistemime ne olmuş olabilir bir bilginiz varsa bana söyleyebilir misiniz parçalar genetiye girer mi? Ne yapmalıyım servise göndermeli miyim?
2 yıl ise süren garantiye yollayabilirsin ama elektirik kesintisi deme, onlar voltaj dalgalanmasından olduğunu anlayacaklardır o kadar, binadaki bu çaptaki elektirik kesintisinde tv, müzik seti, beyaz eşyalar, ütüler, o an hatta olan ne varsa bozulduysa apartmanca/binaca tutanak tutturulup elektirik kesintisi sebebi olan işten/işletmeden/eylemden para alabilirsiniz toplu olarak, bunu bir araştırın.

2 yıl ise süren garantiye yollayabilirsin ama elektrik kesintisi deme, onlar voltaj dalgalanmasından olduğunu anlayacaklardır o kadar, binadaki bu çaptaki elektrik kesintisinde TV, müzik seti, beyaz eşyalar, ütüler, o an hatta olan ne varsa bozulduysa apartmanca/binaca tutanak tutturulup elektrik kesintisi sebebi olan işten/işletmeden/eylemden para alabilirsiniz toplu olarak, bunu bir araştırın.

Bizim evde sadece benim bilgisayarım bozuldu ama kartı komusumuda doger ev eşyaları bunlar benim bildiklerim sadece. Ben elektrik kesintisi olarak biliyorum.

Bizim evde sadece benim bilgisayarım bozuldu ama kartı komusumuda doger ev eşyaları bunlar benim bildiklerim sadece. Ben elektrik kesintisi olarak biliyorum.
İşte apartmanla konuşup öğrenmen gerek, trafoda, aşağıda apartmanın kendi elektirik sisteminde "bir şey" olmadan neden kesilsin tüm apartman ve böyle voltaj dalgalanması yaratsın da o kadar cihazı bozsun diye düşünmeden edemiyor insan, değil mi.

İşte apartmanla konuşup öğrenmen gerek, trafoda, aşağıda apartmanın kendi elektrik sisteminde "bir şey" olmadan neden kesilsin tüm apartman ve böyle voltaj dalgalanması yaratsın da o kadar cihazı bozsun diye düşünmeden edemiyor insan, değil mi?

Çok dogru söyledin dostum bende bayağı bir merak ettim şimdilik bunu da araştıracağım. Umarım buradan bir sonuca varırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı