Bozulan bilgisayar SSD'sindeki verilere nasıl erişilir?

Atrk

Kilopat
Selamlar herkese,
Daha önce kullandığım bilgisayarım artık bozuldu ama SSD diskimin sağlam olduğuna eminim. İçinde önemli verilerim var, C'deki verileri başka bir bilgisayara SSD diskimi ikinci disk olarak taktığımda görebiliyorum ancak D'deki verilerimi göremiyorum çünkü daha önce bilgisayarımı ortak kullandığım kardeşim verilerime erişmesin diye kullanıcı kısıtlaması yapmıştım. Bu verilere erişmemin bir yolu var mıdır? Teşekkür ederim.

Hocam verilere ulaşmak istediğiniz ssd de işletim sistemi kuruluysa o ssd ile bilgisayarı boot edin. Ulaşabilirsiniz.

SSD eğer bilgisayarınız kasa ise oradan bilgilere ulaşabilirsiniz lakin laptopunuz var ise data kabloları var SSD ve HDD için laptopa bağlayabiliyorsunuz USB ile

SSD eğer bilgisayarınız kasa ise oradan bilgilere ulaşabilirsiniz lakin laptopunuz var ise data kabloları var SSD ve HDD için laptopa bağlayabiliyorsunuz USB ile
Laptopun arka kapağını açıp ssd yi de takabilir

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim yıllar önce benzer bir sorun başıma HDD ile gelmişti ve birincil aygıt olarak boot edememiştim bu kez oldu sanırım SSD'nin böyle de bir avantajı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…