Bozulan Excel dosyası nasıl tamir edilir?

KözlenmişBiber

Hectopat
Merhaba ofiste 6 bilgisayarın bağlı olduğu sistemimizde Excel dosyası bozuldu tamir etmem lazım yardımlarınız için teşekkürler.

Yedekleme sistemi çalışmamış veya dosyayı bulamıyorum eldeki dosyaya erişmem lazım yardım edin.

Dosya Ekleri

• 17223417583756811743325202251052.jpg
    17223417583756811743325202251052.jpg
    243,4 KB · Görüntüleme: 62
Dosya gezginini açıp yukardan görünüm yazısına tıklayın. Sağ tarafta uzantıları göster tiki olması lazım. Onu açıp tekrar kontrol edin.
1722346701935.png

Linkteki çözümü deneyin.
Yardımların için teşekkürler. Sorunu tespit ettim, küçük yeğenim bilgisayarlardan biri üzerinde paintten resim çizerken resmini excel dosyasına kaydetmiş....
Bundan dolayı dosyaya ulaşılamadı online excen scanerda dosyayı açtım karşıma çok ilginç bir resim çıktı. Yani anlayacağınız küçük yeğenimi ihmal ettiğimiz için yaklaşık 3 aylık verimizi çöp etti 😀.

Yardımların için teşekkürler. Sorunu tespit ettim, küçük yeğenim bilgisayarlardan biri üzerinde paintten resim çizerken resmini excel dosyasına kaydetmiş....
Bundan dolayı dosyaya ulaşılamadı online excen scanerda dosyayı açtım karşıma çok ilginç bir resim çıktı. Yani anlayacağınız küçük yeğenimi ihmal ettiğimiz için yaklaşık 3 aylık verimizi çöp etti 😀.
En azından resim çok tatlı olmuş 😊

Dosya Ekleri

• Adsız - Kopya.png
    Adsız - Kopya.png
    44,5 KB · Görüntüleme: 36

En azından resim çok tatlı olmuş 😊
Çözüme ulaştığınıza sevindim. Eğer yanıtımı çözüm olarak gördüyseniz işaretleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı