Bozulan Kingston A2000 SSD'yi garantide NV2 ile değiştirmişler

Fatieh

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2.5 yıldır Kingston A2000 500 GB kullanıyordum PCI-e 3.0 2200 okuma 2000 yazması vardı geçen birden bozulunca 5 yıllık garantiden yararlanıp garantiye yollamıştım.

Şimdi ben kutudan 0 A2000 beklerken NV2 geldi hiç bildiğim bir model değil ama kağıt üstünde daha iyi gibi duruyor. 3500 okuması vs var ve PCI-e 4.0 ileriye dönük.

Sizce nasıl destek bilişim benim kargolamamla onların kargolamasıyla 6 gün gibi bir sürede işimi hallettiler.

Dram yok diyorlar ama bilmiyorum. A2000'de dram vardı çünkü.

İşletim sistemi kuracağım öncekinde olduğu gibi ama dram olmaması etki eder mi bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• AE1C98DF-877A-4D00-8D1D-DF3ABB7A2365.jpeg
    159,6 KB · Görüntüleme: 50
NV2 güzel bir modeldir. A2000'den daha iyi mi bilmiyorum.

Dram var, helal olsun yeni ve üst modeli göndermişler.
Dram yok hocam bu modelde HMB var

A2000 daha iyi bir SSD.
Büyük ihtimalle vatanın elinde a2000 kalmadı o yüzden bunu gönderdiler. Destek bilişime göndermiş olsam da gelen kutuda vatan bilgisayarın bantları vardı.

NV2 güzel bir modeldir. A2000'den daha iyi mi bilmiyorum.
Değil sanırsam. Ya hem pcie 4.0 olması hem de okuma yazma hızı açısından daha iyi ama dram olmaması bi tık üzdü.

Pardon üst model ile karıştırdım, doğru bunda yok ama yinede iyidir.
Dram olmaması bi tık üzdü ama en azından 1000 tl bayılmaktan kurtuldum. Üni sınavından sonra pc yi topyekün değiştirmeyi düşünüyorum o zamana kadar masraf çıkarmadı ya işime geldi.

Dram olmaması bir tık üzdü ama en azından 1000 TL bayılmaktan kurtuldum. Üniversite sınavından sonra PC'yi topyekün değiştirmeyi düşünüyorum o zamana kadar masraf çıkarmadı ya işime geldi.

Üzülmeyin günlük kullanımda fark olmaz, gayet hızlıdır.

Hocam canınızı sıkmayın, normal kullanıcı için fark olmaz, bunlarda SLC alanı var diye biliyorum, o kısım sıcak verileri tutarak performansı optimize ediyor.

Dram olmaması sorun değil. Phison E21 kontrolcü var içerisinde. Performansı iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…