Bozulan klavyeye ne yapılabilir?

Köpüklü su derken bildiğimiz köpüklü su? Eğer öyleyse troll olduğunu düşünüyorum.

Köpüklü su karta zarar vermez. Köpüklü su karta zarar vermez. Köpüklü su karta zarar vermez. Köpüklü su karta zarar vermez. Köpüklü su karta zarar vermez. Köpüklü su karta zarar vermez. Köpüklü su karta zarar vermez. Köpüklü su karta zarar vermez.

Şimdi şu fotoğraftan anlatayım pcb yazan parçada pin kısımları olur, buradaki örnekte sağ üst tarafta kalıyor mesela. Bottom case yazanda gördüğünüz gibi Controller board kısmı var size üst tarafta attığım. O iki kısmın pinleri birbirine denk gelmeli. Hatta ortada olan metal parçalar tarzındaki parçalarla sağlamca tutturulur ki yerinden oynamasın. Çok kıytırık klavylerde o parçalar olmaz.

Bunların özel temizleme köpükleri olduğunu biliyorsunuz değil mi? Neyse umarım sorun çözülür.

Pek bir fark yaratacağını sanmıyorum şayet tuşların aralarında ölü sivrisinekler olmasından sa suyla yıkamak iyidir.

Benimkinde bahsettiğiniz metal parçaların olmadığını öğrendim ancak eğer yanlış anlamadıysam kafamda bir fikir oluştu bir de üstüne YouTube üzerinden bir video izler ve yazınızı tekrar okursam düzeltebileceğimi tahmin ediyorum çok teşekkürler ilgilendiğiniz için.

Tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın ancak dün temizlerken hiç hareket ettirmediğim filmlerin hepsi hareket etti ve ben biraz strese kapıldım yapmam gereken nedir tekrar anlatabilir misiniz? Fotoğrafı bıraktım.

Dosya Ekleri

• IMG_20230805_222412.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın ancak dün temizlerken hiç hareket ettirmediğim filmlerin hepsi hareket etti ve ben biraz strese kapıldım yapmam gereken nedir tekrar anlatabilir misiniz? Fotoğrafı bıraktım.

Ben bu salak klavyeyi tanıyorum. MG41 bu açıldığı an lehim sıkıntısı veriyor sizin klavyenin çektiği de lehim sıkıntısı. Kartı çok kalitesiz siz lehim yapmaya kalkmayın elinizde patlar.

Ben bu salak klavyeyi tanıyorum. MG41 bu açıldığı an lehim sıkıntısı veriyor sizin klavyenin çektiği de lehim sıkıntısı. Kartı çok kalitesiz siz lehim yapmaya kalkmayın elinizde patlar.

Lehim yapmasını biliyorum ancak eklemem gereken bir şey daha var. Bu klavyede fotoğrafta görünen sert kapak tarzı şeyde çizik kırık gibi şeyler fark ettim bu sistemi bozar mı? Tüm vidaları geri takıp tekrar denedim bazı tuşlar çalıştı ancak hepsi çalışmadı. Kartın yolları bana kalırsa düzgün tuşların çalışmama sebebi o çizik ve ufak kırıklar barındıran plaka mı yoksa başka bir şey mi? Şayet lehimleri çıkan bir kablo yok kartta ancak derseniz ki kabloları lehimlere hemen yapayım. 2 gündür düzeltemedim bunu tek çarem sizsiniz açıkçası.

Hocam beni çok doğru aydınlatmışsınız size çok teşekkür ederim. Sorun belirttiğiniz gibi kartta imiş. Kabloları lehimledim ve klavyeyi geri topladım. Klavye tuş testinde tüm tuşların çalıştığını gördüm ayrıca sizden güzel bilgiler öğrendim tekrar teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…