cihat kadaraca Hectopat Katılım 19 Temmuz 2016 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2016 #1 RAM'im bozuldu, tamir olur mu acaba? Çözümü var mı?
Barışçıl Kilopat Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 1.495 Çözümler 1 Yer Türkiye 29 Eylül 2016 #2 Bu sorunun cevabı arızasına göre değişir. Hız aşırtırken mi oldu, bozuk olduğuna nasıl karar verdiniz?
Bu sorunun cevabı arızasına göre değişir. Hız aşırtırken mi oldu, bozuk olduğuna nasıl karar verdiniz?
cihat kadaraca Hectopat Katılım 19 Temmuz 2016 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2016 #3 Barışçıl dedi: Bu sorunun cevabı arızasına göre değişir. Hız aşırtırken mi oldu, bozuk olduğuna nasıl karar verdiniz? Genişletmek için tıkla... pardon görmemişim oc veya hız aşırtma kesinlikle yapmadım
Barışçıl dedi: Bu sorunun cevabı arızasına göre değişir. Hız aşırtırken mi oldu, bozuk olduğuna nasıl karar verdiniz? Genişletmek için tıkla... pardon görmemişim oc veya hız aşırtma kesinlikle yapmadım
Barışçıl Kilopat Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 1.495 Çözümler 1 Yer Türkiye 8 Ekim 2016 #4 cihat kadaraca dedi: pardon görmemişim oc veya hız aşırtma kesinlikle yapmadım Genişletmek için tıkla... Ani bir sistem açılıp kapanması oldu mu? Yetersiz besleme buna sebep olabilir. RAM'e test yaptınız mı? BIOS'ta hiç görünmüyor mu?
cihat kadaraca dedi: pardon görmemişim oc veya hız aşırtma kesinlikle yapmadım Genişletmek için tıkla... Ani bir sistem açılıp kapanması oldu mu? Yetersiz besleme buna sebep olabilir. RAM'e test yaptınız mı? BIOS'ta hiç görünmüyor mu?
MimarNB Megapat Katılım 22 Ekim 2015 Mesajlar 170 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mimar 8 Ekim 2016 #5 İlk önce RAM slotlarından RAM'leri çıkarıp yer değiştirerek tekrar takmayı deneyin. Marka model nedir? Çok eskimi bu parçalar. Ani elektrik kesintileri yaşadınız mı?
İlk önce RAM slotlarından RAM'leri çıkarıp yer değiştirerek tekrar takmayı deneyin. Marka model nedir? Çok eskimi bu parçalar. Ani elektrik kesintileri yaşadınız mı?