Bozulan SD karttaki verilere nasıl ulaşabilirim?

Ayılar_Kralı

Hectopat
Durduk yere telefonun içindeki SD kart çalışmamaya başladı. 1-2 gün önce bildirim geliyordu taktığımda ama birkaç saniye sonra çıkarıldı diyordu. Şimdi ise hiç tepki vermiyor. Başka telefona taktım çalışmadı. PC'ye bağladım yine çalışmadı. İçindekilere başka nasıl ulaşabilirim? Üstelik bu neden olmuş olabilir? Hiçbir şey yapmadım ki ben, durduk yere fark ettim takılı olmadığını.

Son düzenleyen: Moderatör:
Markası bilinmeyen karttan alırsanız normal bir durum. Benim de başıma geldi telefonda kullanıyordum sonra kendi kendine görmemeye başladı sonra bilgisayara taktım fakat kart yine görünmüyordu ve en sonunda kamerama taktım ve kart biçimlendirilsin mi uyarısı verdi ben de riski göze alarak biçimlendire bastım fakat yine aynı uyarıyı verdi ben de kartın donanımsal olarak bozulduğunu anladım ve ne olur ne olmaz diye kırıp çöpe attım. İçinde önemli verileriniz varsa ve fiyat sizin için önemli değilse veri kurtarma yerlerine verebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…